Talismanul norocos – The Lucky One (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Scott Hicks
Actori: Riley Thomas Stewart, Sharon Morris, Ann Mckenzie, Zac Efron, Taylor Schilling
Anul: 2012
Gen: Drama, Romantice
Durata: 101 minute
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Talismanul norocos – The Lucky One

The Lucky One este povestea unui pușcaș marin care supraviețuieste celor trei detașări dificile pe care le are în Irak. El atribuie norocul său unei fotografii a unei femei pe care a găsit-o în Irak și pe care n-o cunoaște. El decide să-și întâlnească “talismanul norocos” în momentul în care se întoarce în Carolina de Nord.

Filmul este bazat pe romanul cu același nume de Nicholas Sparks (Nights in Rodanthe/Nopți în Rodanthe, A Walk to Remember/O iubire de neuitat și Message in a Bottle/Mesaj de departe).

Nu zic ca e un film prost. Nici ca e unul bun. E un film asa, pentru o dupa amiaza ploioasa, cand n-ai altceva mai bun de facut. Previzibil si cu o povestioara de duzina. Pe unii i-au frapat ochii actorului principal. Pe mine m-a frapat faptul ca acesta era bun la orice: gradinarit, psihologie, militar, amant, dresor de caini, baby sitter, reparat casa, mecanic auto, naval, muzician, sahist, bucatar, bisericos, ce mai, barbatul perfect! Gretos de perfect! In rest, un film bunicel de vazut in familie intr-o dupa amiaza cand n-ai chef de nimic altceva. Oare daca-l contactez imi repara si mie motorul de la barca?


Trailer Talismanul norocos – The Lucky One