Tale of Tales – Il racconto dei racconti (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Fantezie
Scenariu: Giambattista Basile, Edoardo Albinati
IMDB: 6.5
Regizor(i): Matteo Garrone
Actori: Vincent Cassel, Toby Jones, Salma Hayek, John C. Reilly


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Tale of Tales – Il racconto dei racconti

Au fost o dată ca niciodată trei regate vecine. Fiecare cu un castel magnific în care locuiau regi și regine, prinți și prințese. Un rege era întruchiparea libertinajului, altul era captivat un animal misterios. In timp ce una dintre regine era obsedată de dorința ei de a avea un copil. Vrăjitori și zâne, monștri feroce, căpcăuni și bătrâne spălătorese, acrobați. Si curtezane sunt protagoniștii adaptării primei cărți de basme din lume, Pentamerone, de Giambattista Basile (1600).


Trailer Tale of Tales – Il racconto dei racconti


Review Tale of Tales – Il racconto dei racconti

Acest lucru nu este medie printesa si printul poveștile tale, este o serie de versiunea sumbru de mituri fără filtru Disney cald. Cele mai multe povești sunt țesute împreună într-o singură temă tragică de bază, poveste uneori rea Tales nu este cu siguranță pentru copii. Cel mai suparatoare cu privire la aceasta nu este povestea scandalos, dar ritmul lent în timp ce încearcă să ofere trei povești de groază de aproape.

Accentul se schimbă în mod continuu între monarhi din trei regate separate. Fiecare dintre ele este afectata de evenimente care afecteaza la fel de ciudate. Queen de peste regulile naturii protectoare asupra simțurilor ei, pofta unui rege duce la avort spontan în pat și o “nunta printesa devine ca ea se confruntă cu boala un căpcăun ca mirele.

Scenariul său este sentiment amestecat de rămășițe nevinovăție și pervertirea totală. E o calitate bună a turnat pentru a asigura o atmosferă de ansamblu bizar, și să facă nici o greșeală, aceste povestiri pot fi de-a dreptul deranjant pentru unii. Regizorul adaugă chiar și un cuplu de scene gore sau instanțe, mai degrabă îngrozitoare care sunt șocant de neașteptat, chiar și cu atât mai mult, având în vedere setarea colorat.