Taboo (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Chips Hardy, Tom Hardy, Steven Knight
Actori: Tom Hardy, Oona Chaplin, Jonathan Pryce
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 9.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Taboo SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:


Sinopsis Taboo

Serialul Taboo îl va avea în centru pe James Keziah Delaney (Hardy), acțiunea urmând să se petreacă în anul 1913. Delaney este „[…]un aventurier viclean, versat, care se întoarce din Africa cu 14 diamante furate și este dornic să răzbune moartea tatălui său. El refuză să vândă afacerea familiei către compania East India și începe să își construiască propriul imperiu naval și comercial, implicându-se astfel într-un joc periculos.

Tom Hardy este protagonistul unui mini-serial FX produs de Ridley Scott si Steven Knight, care a mai colaborat impreuna cu Tom la Locke si Peaky Blinders. Serialul britanic se numeste TABOO si are ca punct de pornire poveste originala scrisa de actor impreuna cu tatal sau, Chips Hardy.

Actiunea are loc in anul 1813 si il urmareste pe James Keziah Delaney (Hardy), care, dupa 10 ani petrecuti in Africa revine in 1814, la Londra, si descopera ca este mostenitorul unei uriase averi. Mostenirea sa, ca si moartea misterioasa a tatalui sau, il arunca intr-un razboi cu una dintre cele mai puternice corporatii multinationale de la acea vreme, East India Company.

Tom Hardy, nominalizat la Oscar, interpretează rolul principal în noul serial FX Tabu (Taboo). Care va avea premiera pe HBO GO pe 8 ianuarie. Serialul de opt episoade este produs de Tom Hardy, Ridley Scott și Steven Knight.

Tabu este creat de Steven Knight, împreună cu Tom Hardy și Chips Hardy. Care este și producătorul consultant al serialului. Producătorii executivi sunt Ridley Scott și Kate Crowe de la Scott Free. Tom Hardy și Dean Baker de la Hardy Son & Baker și Steven Knight. Ir Timothy Bricknell este producător. Tabu este regizat de Kristoffer Nyholm (episoadele 1-4). Si Anders Engström (episoadele 5-8) și îi aduce din nou împreună pe Hardy. Si Knight pentru a treia lor colaborare, după Locke și Peaky Blinders.


Trailer Taboo