PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Taare Zameen Par (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Aamir Khan, Amole Gupte
Actori: Darsheel Safary, Aamir Khan, Tanay Chheda
An: 2007
Gen: Drama, Indiene, Familie, Muzicale
IMDB: 8.5


Taare Zameen Par Partea 1:

Taare Zameen Par Partea 2:


Sinopsis Taare Zameen Par

Un profesor de arte, Ram Shankar Nikumbh preda la o scoala locala si crede ca fiecare copil este special in felul lui si ca fiecare trebuie sa aiba sansa sa se bucure de zilele petrecute in scoala, asa ca incalca putin regulile referitoare la “cum trebuie facute lucrurile” in scoala. Metoda lui este un adevarat succes, toti copiii raspund cu bucurie, in afara de un baietel de 8 ani, Ishaan Awasthi, care pare sa traiasca tot timpul intr-o alta lume. Nikumbh descopera ca baietelul este nefericit dintr-o cauza anume. Acum provocarea este sa afle motivul pentru care este trist si sa incerce sa il ajute.

loading...

Punct de vedere tehnic, scriitor Amol Gupte ofera un script un grad. Khan Aamir talentul său arată nu doar ca actor, ci un foarte versatil și inteligent. Oscar Wilde, Leonardo da Vinci și Sally Gardner abia s-au auzit vreodată în cinema hindi înainte de aceasta. Scriitorul pur și simplu nu dă un scenariu bine scris, dar, de asemenea, cunoștințele sale de cercetare (care alți regizori nu mai fac aproape niciodată!) Punct de vedere muzical, este de două degete în sus pentru Shanker Ehsaan Loy.

Titlul cântecului este fascinant. MAA și Jame Raho combină talentele în toate muzica, cuvintele respects- și voce. Design-ul de producție este superb. Nu pentru un moment sa te simti ceva este fals. Ei au reușit chiar să se strecoare în unele efecte vizuale rapide și scene animate. Ei sunt acolo pentru a adăuga o altă dimensiune mare a spune povestea. Piesa turnată este bună și bine justificate. Fură puține Darsheel spectacol. Tisca Chopra captează atenția.


Trailer Taare Zameen Par