Sweet Home (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Rafa Martínez
Scenariu: Ángel Agudo, Rafa Martínez
Actori: Ingrid García Jonsson, Bruno Sevilla, Oriol Tarrida Homedes
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 4.9

Creditele de închidere ale Sweet Home – una dintre cele “se spune cum că nu este” titluri – arata ca 154 de locuri de muncă au fost create prin aceasta, care, probabil, compensează oarecum pentru mai multe viețile fictive sângeros pierdute în timpul acesta. Creditele menționa, de asemenea, Johns Carpenter și McTiernan, precum și alte directori cărora li director debut Rafa Martinez este în mod clar în datorii într-un proiect care urmează proiecte de profil înalt, cum ar fi [REC] cvartetului și While You Were Sleeping din profil înalt Spania Filmax stabil. Deși Acasă nu are caracterul distinctiv al acestor filme, este încă posibil pentru a acumula vânzările internaționale semnificative de pe piețele cu un interes în groază spaniolă: perspectivele filmului Sweet Home sunt îmbunătățite prin ființa sa în limba engleză.

loading...

Credite Deschiderea face o încercare de a se conecta wobbly complot la problemele sociale contemporane. Statistici sunt date sugerează că un procent mic de multe evacuările forțate discutabil juridice care lasă multe săraci spanioli fara adapost in fiecare an sunt efectuate de oameni Hunky glugă care, de exemplu, gandaci presara pe bureți de baie chiriașilor în vârstă de a le speria înainte de ucidere lor in Sweet Home.

Un astfel de chiriaș, Ramon (Jose Maria Blanco) este vizitat de Alicia (Ingrid Garcia-Jonsson), un agent imobiliar care inspecteaza case ale căror proprietari doresc să le vândă la speculatori. Alicia ia decizia bizar pentru a utiliza aceasta loc sincer gotic pentru a sărbători ziua de naștere a ei depresie, prietenul oarecum ineficient Simon (Bruno Sevilla). Luminile se sting: Alicia și Simon sunt separate, și Alicia își dă seama că există oameni în clădire, oameni care au ucis Ramon. Există lanțuri pe usi, oamenii sunt cu glugă, și plouă foarte mult, într-adevăr: happy birthday, draga Simon.

Scena este setat pentru un mod eficient, dar neinspirat singură locație, chiller în timp real, care trage în influente din peste tot, dar care este prea evident opera unui băiat ventilator, chiar dacă unul talentat. A lucrat deși el poate fi la obtinerea lucrurile în loc la începutul, Martinez este calificat la set-piese (ale filmului primele cinci minute se fac minunat într-un fel, in Sweet Home, deja vu de cale, astfel cum este împușcat stil finală deranjat) și la atenție opritor up de limba-in-obraz elemente, astfel încât înainte de a îl știm, suntem uitam prostii plăcută – toate credibilitate este plecat, ca șefi sări în jos pe scări, acid întâlnește carne și și macete se dovedesc a fi autostrada la îndemână. Ce Gore nu există, se tăbărât la ușor supărat privitorului de masă și pentru a excita ușor ventilatorul slasher inveterat.