Suspect de Crima – Wild Horses (2015) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama
Scenariu: Robert Duvall
IMDB Rating: 5,2
Regizor(i): Robert Duvall, Michael Shell
Actori: Robert Duvall, James Franco, Josh Hartnett

loading...

În primul său film Suspect de Crima în calitate de scriitor-regizor stele din 2002 a lui “Asasinarea Tango”, Robert Duvall ofera o bucată complex, ambitios gen care combina dramă de familie și mister crima, stabilit în sud Texas țară fermă. În timp ce amestecul nu coerent întotdeauna, filmul Suspect de Crima are momente și scene care rang cu cele mai bune lucrări Duvall lui.
Povestea începe cu o scenă atât de întunecate și pus în scenă rapid că este greu de spus exact ce se întâmplă. Dar esența devine curând evident: Rancher Scott Briggs (Duvall) prinde fiul cel mai tânăr angajat în activități sexuale cu un alt tânăr și aruncă amândoi afară, în întuneric, alungând băiat lui din viața lui cu blesteme și solicitarilor furios că a citit Biblia. Cincisprezece ani mai târziu, Briggs este același sonuvabitch discutat, dar lucrurile se întâmplă pe două fronturi care semnalează schimbarea în viața lui stabilit. Pentru un singur lucru, o Texas Ranger nume Samantha Payne (Luciana Duvall, în viața reală soția regizorului lui), se deplasează să redeschidă cazul băiatului care Briggs prins cu fiul său, care a dispărut în aceeași noapte.
Pentru altul, septuagenar a decis că e timpul pentru a planifica averea, și care implică de asteptare acasă fiul oaia neagră a așa familiar fugit de un deceniu și jumătate înainte. Ben Briggs (James Franco), revine la fermă în căutarea ca inconfortabil pentru a vedea tatăl său ca bătrânul este să-l salut.Suspect de Crima: Ani de suspiciune, furie si ostilitate de ambele părți înseamnă aceste două nu va avea nici timp ușor deveni reacquainted, mult mai puțin împăcat. Ben devine o primire mai puțin geroasă de la altii de pe ferma. Fratele mai mare KC (Josh Hartnett) a adoptat tatăl său profesiei și stilul de viață și plăcut bătrânul de a avea o familie proprie; el pare să nu aibă probleme cu sexualitatea lui Ben că un pic teasing jucăuș nu va rezolva.