Sus în aer – Up in the Air (2009) Film Online Subtitrat

Regia: Jason Reitman
Actori: George Clooney, Anna Kendrick, Vera Farmiga, Adrienne Lamping, J.K. Simmons, Zach Galifianakis
Anul: 2009
Gen: Drama, Romantice
Durata: 109 minute
IMDB: 7.5

loading...

Ryan Bingham lucreaza ca expert in resurse umane la o companie de consultanta din Omaha – Nebraska, calatoreste cu avionul din oras in oras pentru a-i anunta pe salariati ca sunt concediati si isi doreste sa ajunga la 10 milioane de mile de zbor. Planurile lui sunt compromise atunci cand seful sau Craig Gregory o angajeaza pe tanara Natalie Keener, care propune reducerea cheltuielilor prin implementarea unui program de disponibilizare a angajatilor prin intermediul unor videoconferinte pe internet Temandu-se ca ideea noii colege ar putea stopa excursiile lui pe tot teritoriul SUA, Ryan Bingham porneste impreuna cu Natalie intr-o calatorie de afaceri pentru a-i demonstra acesteia avantajele sistemului sau de concedieri. In barul unui hotel, Ryan Bingham o intalneste pe Alex, o femeie enigmatica, care isi petrece cea mai mare parte a vietii pe drumuri si care se implica in relatii amoroase de o singura noapte cu necunoscuti. Ceea ce porneste ca o aventura pasagera, s-ar putea transforma intr-o relatie serioasa, cu conditia ca lui Ryan Bingham sa ii permita compania angajatoare sa mai calatoreasca cu avionul, iar Alex sa nu ascunda un secret care sa schimbe totul.

Ryan Bingham este Omul Organizația pentru 2000. El nu vine niciodată la birou. Punct de vedere tehnic, nu are un birou, el are o adresă în care angajatorul său are un birou. Viața lui este dedicată vizitează birourile altor oameni, și trăgând-le. “Up in the Air” ia încrederea oamenilor o dată au avut în locurile lor de muncă și scoate covor. Este un film pentru acest timp. Bingham se descrie ca fiind un facilitator Rezilierea. El trage oameni pentru un trai. Când corporațiile trebuie să reducă rapid, dar urăsc mizeria, el zboară în și sparge știri la noile foștii angajați. În vremuri grele, afacerea lui este mare.

Up in the Air nu este o comedie. Dacă ar fi fost, ar fi greu să râzi în aceste ultime zile ale anului 2009. De asemenea in Up in the Air, nu este o tragedie. Este un aspect atent la modul în care un om face o treabă. Prea multe personaje de film de locuri de muncă care implică de guvernământ au oameni, uciderea ei, sau a merge la liceu. Bingham iubește munca. El nu vrea o casă. El nu vrea o familie. El dă cursuri de auto-ajutor cu privire la modul și de ce să despachetați rucsac din viața ta. George Clooney joaca Bingham ca unul dintre acei oameni pe care ii intalnesti, dar niciodată nu ajunge să știu in Up in the Air. Ei trec prin toate formele, și cunoaște toate miscarile potrivite, si tu esti “prieteni”, dar – cine e acolo? La înmormântarea lui, oamenii mărturisesc ei nu l-au cunoscut cu adevărat. Stând într-un scaun de primă clasă o zi, a întrebat unde locuiește, Bingham spune, “aici”.

Îi place de locuri de muncă lui, deoarece el simte că efectuează un serviciu. Nimănui nu îi place să tragă pe cineva. Cineva trebuie să Up in the Air. El are protocoale. Într-un fel curios, e ca cei doi bărbați Armatei în “The Messenger”, care notifică o rudă după un soldat este ucis. Jason Reitman, regizorul, auditie oameni reali care au fost recent concediat pentru a juca unele dintre angajații concediați (altele sunt jucate de actori). In Up in the Air, el le-a cerut să improvizeze cuvintele lor pe învățarea știri. Ai vrea de locuri de muncă de a asculta durerea lor? Există două femei în viața lui Bingham. Alex Goran (Vera Farmiga) este de asemenea un războinic drum, și de ceva timp au fost reuniți în hoteluri mohorâte “Suite” în East Moise, Nicăieri – având mese, a face dragoste, juca cu acțiune de a fi cuplu fericit nici unul nu va ma angajez sa. Natalie Keener (Anna Kendrick) este un luminos, absolvent nou ambițios, care a luat un loc de muncă cu firma Bingham, Up in the Air, deoarece este aproape de prietenul ei. Bingham o ia pe drumul spre o învețe corzi. Alex este el acum, Natalie este el atunci.