Supremaţia lui Bourne – The Bourne Supremacy (2004) film online subtitrat

Regia: Paul Greengrass
Actori: Michelle Monaghan, Julia Stiles, Oksana Akinshina, Karel Roden, Joan Allen
Anul: 2004
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 108 minute
IMDB: 7.7/10 din 199979 voturi

loading...

La doi ani după evenimentele din primul film, Jason Bourne si Marie Kreutz sunt acum in Goa, India. Încă se confruntă cu amintiri despre fosta sa viata ca un asasin al CIA, le înregistrează într-un notebook in Supremaţia lui Bourne.

La Berlin, agenți CIA subordonate directorului adjunct Pamela Landy plătesc 3 mil $ pentru “fișierele Neski”, documente cu privire la furtul de 20 de milioane $ în bani de alocare șapte ani înainte. Kirill, un agent de Serviciul Federal de Securitate din Rusia, in Supremaţia lui Bourne, plante amprentă Bourne la el încadra, ucide agenții, și fură fișierele și banii pentru livrare oligarh petrol rusesc Yuri Gretkov. Kirill calatoreste Goa pentru a ucide Bourne, dar Bourne îl încercat și fuge cu Marie. Ca tânăr alunge, Kirill încearcă să tragă Bourne, dar ucide Marie din greșeală. Vehiculul se de pe un pod și într-un râu; Kirill presupune că Bourne este mort.

Bourne supraviețuiește și frunze de Napoli, Italia, cu bani si pasapoarte. După ce a constatat amprenta Kirill plantat, Landy află că aparține Bourne și solicită ulterior director adjunct Ward Abbott despre Operațiunea Treadstone, programul CIA desființată la care Bourne aparținea. Landy spune Abbott că agentul CIA care a furat 20 milioane dolari a fost numit în dosarele Neski. Unele ani în urmă, politician rus Vladimir Neski era pe cale de a identifica hoț, in Supremaţia lui Bourne, când a fost ucis presupune de soția sa într-un hotel din Berlin. Landy consideră că Bourne și Treadstone lui supraveghetor târziu, Alexander Conklin, au fost într-un fel implicat. Ea, de asemenea, consideră că Bourne a ucis cei doi agenți. Atât Abbott și Landy merg la Berlin pentru a captura Bourne.