Supravieţuitorul – Lone Survivor (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Biografie
Producator(i): Peter Berg, Marcus Luttrell
IMDB: 7.6
Regia: Peter Berg
Actori: Emile Hirsch, Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Ben Foster, Eric Bana

loading...

Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eşuat în mod tragic, Supravieţuitorul îi are în centru pe Luttrell (Mark Wahlberg) şi pe echipa sa (printre care Taylor Kitsch, Emile Hirsch şi Ben Foster), surprinşi de o ambuscadă a talibanilor în Afghanistan, în 2005. După un schimb prelungit de focuri şi o urmărire pe jos, cei mai mulţi membri ai echipei sunt omorâţi, Navy SEAL înregistrând cea mai mare pierdere din istoria operaţională.

Un actor veteran, Berg arată o notă mult mai subtil cu performanțe ansamblu. Scene de războinici de elită busting cotlete reciproc și glumețe prin momentele terifiante ale anticipare între lupte surprinde esența de chimie grup glumă. Mă gândesc agenților obraznic FBI în chiar și jucătorii de fotbal de liceu din “Friday Night Lights” a lui Berg “Regatul” și. Este clar că el a săpat în detaliile Media Joe din cartea lui Luttrell, Supravieţuitorul, cu un dialog care cuprinde dragostea băieților din filmul “prezentator: The Legend of Ron Burgundy” și draci tineri căsătoriți din Matei Axelson (Ben Foster). Mark Wahlberg ca Luttrell, Taylor Kitsch ca locotenent Michael Murphy și Emile Hirsch ca Danny Dietz contribuie carisma naturală și inteligența în ochi de-a dreptul doting Berg.

Cel mai bun exemplu în acest sens este o secvență controlat minunat în care SEAL echipei 10 membri folosi un deal afgan a supraveghea compusul liderului taliban Ahmad Shah (Yousuf Azami). Berg Supravieţuitorul construiește tensiunea prin menținerea punctul nostru de vedere limitat la patru sigilii cocoțat în pozițiile lor, abia camuflate de sucursalele mici de pin, și punctul de vedere lor din vale. Ei Gata cu introducerea ca și în cazul în care acestea au fost din nou la baza pentru a arde anxietate-care lor desigur, noastră sporește. Treptat, avantajul lor geografică devine capcana lor.