Superfurios și Superiute – Superfast! (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie
IMDB: 4.0
Regizor(i): Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Actori: Veronica McCluskey, Lili Mirojnick, Dale Pavinski


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Superfurios și Superiute – Superfast!

Paul White, polițist sub acoperire, se infiltrează printre piloții de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos. Sunt furioși și sunt iuți, iar planul lor este să îl înșele și jefuiască pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care își ascunde banii într-un restaurant Taco Bell din oraș.

Scandaloasa schemă gândită de ei este pe cât de îndrăzneață pe atât ridicolă! Astfel îi vom urmări remorcând un întreg restaurant și plimbându-l prin oraș la viteze uluitoare, cu mașini spectaculoase. Însă Vin Serento are dreptate când spune: „Nu contează mașina șofată, ci contează șoferul mașinii șofate care se ocupă de șofat”.

Asteptarile mele au fost mari, tocmai m-am intors din cinema si pot sa spun ca am ras mai tare la minutul de ‘the making of’ decat la tot filmul. Da, a avut momente bune, cele din trailer, le stiam deja, le-am savurat, plus inca maxim doua situatii care te faceau sa razi.

M-am plictisit. Dupa jumatatea filmului ma uitam la telefon sa vad cat mai e pana se termina. Unele momente au fost lungite degeaba.
Filmul se putea rezuma la 10 minute si iesea mai amuzant sau puteau sa il faca numai din ‘the making of’.
Filmul da impresia ca a avut un buget foarte mic. Efectele video sunt foarte saracacioase, asa la nivel de incepator.
Vin Serentos seamana mult cu Vin Disel, mai ales la voce, un alt plus amuzant, sa zic.


Trailer Superfurios și Superiute – Superfast!