Super Party la Birou – Office Christmas Party (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Josh Gordon, Will Speck
Actori: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: n/aSinopsis Super Party la Birou – Office Christmas Party

“O grămadă de oameni hilare au un nebun, noapte beat” este un complot familiar, și datorită anul trecut o noapte înainte, am văzut ce se întâmplă când ai pus că, în contextul spiritului de vacanță – ceea ce face ca acest trailer pentru Office Petrecerea de craciun fel de impresionant, având în vedere cât de amuzant se pare, în ciuda faptului că se simte ca ceva ce am văzut mai înainte (Jillian Bell inclus).

Nu există spațiu suficient în acel spațiu titlu pentru a da un strigăt-out pentru fiecare persoană amuzant în acest trailer, toate din care fac parte Oficiul de Crăciun în valoare de prețul de admitere și apoi unele. Voi cheltui fericit 10 dolari în decembrie pentru a vedea – respirație profundă – T.J. Miller, Jason Bateman, Kate McKinnon, Jennifer Aniston, Vanessa Bayer, Rob Corddry, Jillian Bell, Jamie Chung, Matt Walsh, Randall Park, Abbey Lee, Courtney B. Vance, Olivia Munn și Sam Richardson petrecerea în jos.

loading...

În afară de ceea ce este evident, există câteva nume în acea linie care fac din această comedie de vacanță chiar mai intrigant: stelată Abbey Road furie Lee, a cărui performanță în chip întunecos satirica Neon Demon sugerează abilități comice nu am văzut încă; și Oamenii v. O.J. Simpson Courtney B. Vance, oferindu-ne un total de 180 de Johnnie Cochran (poate, un fel de); și Sam Richardson, care a devenit o adevărată scenă în stealer ultimele două sezoane ale Veep.

Asta-i o mulțime de amuzant într-un film, băieți. Iată sinopsisul oficial pentru că da, acest lucru are un complot dincolo de “toți acești oameni care iti plac îmbată Christmastime”