Super Chef – Burnt (2015) Film Online Subtitrat


Regia: John Wells
Scenariu: Steven Knight, Michael Kalesniko
Actori: Bradley Cooper, Uma Thurman, Sienna Miller, Jamie Dornan, Emma Thompson
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Super Chef – Burnt

Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – și a pierdut totul. Un adevărat rockstar cu 2 stele Michelin, dar și cu obiceiuri nesănătoase pe măsură, fostul enfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a făcut totul altfel, de fiecare dată, și nu i-a păsat niciodată decât de emoția creării unei explozii de gusturi. Totuși, pentru a avea propria sa bucătărie și a obține cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller). „Burnt” este o poveste remarcabilă, amuzantă și emoțională despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni și importanța de a primi o a doua șansă în viață.

Filmele, cum ar fi ars sunt atât de frustrant pentru a viziona și în astfel de cazuri, vina este aproape întotdeauna cu directorul și / sau producătorii băgăcioși. Eu nu sunt 100% sigur, dar cred că acest scenariu a fost pe lista neagră și, chiar dacă nu a fost, probabil că a fost al naibii de bun pentru a atrage talentul care acționează la un astfel de proiect. Acting a fost bine făcută (nr joc de cuvinte destinate) și nici unul dintre actorii trimis prin poștă în performanțele lor. Așa că de ce suma egala mai mică decât părțile?

În revizuirile mele, îmi place să evaluați filme bazate pe promisiune și de livrare. Remorca este promisiunea și experiența de vizionare este de livrare. Și încerc mereu să dau filme beneficiul îndoielii. Rating-ul unui film 1 sau 10, nu este util pentru ceilalți utilizatori.


Trailer Super Chef – Burnt