Suntem încă aici – We Are Still Here (2015) film online subtitrat

Gen: Groaza
Scenariu: Ted Geoghegan, Richard Griffin
IMDB Rating: 6,4
Regizor(i): Ted Geoghegan
Actori: Barbara Crampton, Andrew Sensenig, Lisa Marie

loading...

Paul (Andrew Sensenig) și Anne (Crampton) s-au mutat într-un mic oraș din New England, în încercarea de a merge mai departe după moartea fiului lor crescut câteva luni înainte. Este o casa de la distanță, amplasat într-un peisaj de iarna acoperit în zăpadă, și aproape imediat inca fragil Anne simte prezența fiului lor interior. Este reconfortant și curios, și în timp ce Pavel nu crede în mod necesar că salută mai spiritual prietenii lor luminate, Jacob (Larry Fessenden) și mai (Lisa Marie), pentru un week-end de baut, reminiscing și poate ședințe spiritiste ocazional. Din nefericire pentru ei toți, unii intruși supranaturale au alte planuri.
Debutul scenaristul / regizorul Ted Geoghegan scade telespectatorii într-o situație foarte familiar înainte accidentându încet așteptările noastre în moduri creative și sângeroase. E o poveste casa bantuita cu o cauza interesant la miezul ei, este dotat cu o abundență fantastic de umed, gore murdar și realizat un feat rare – m-a facut sar Suntem încă aici. De trei ori. Cuplul indoliate se stabilească în la casa, și în afară de cucui rare în noapte și șoapte fantomatice totul pare în regulă. A tarifele electrician locale mai bine după ce a fost atacat în subsol, și alți vizitatori împărtășesc soarta similare, și fiecare nou incident arată mai mult a ființelor înspăimântătoare la locul de muncă aici, precum și motivația lor. Suntem încă aici: Spre deosebire de mult prea multe filme despre case bantuite putem vedea de fapt, aceste entități, și sunt foarte eficiente. Sunt nimic mai puțin decât puii evlavie de pirati fantomatice ceață și jarul stralucitoare ale unui orfelinat ars din temelii.
Filmul Suntem încă aici are niste pete aspre – nici unul nu este criminali dispozitie, dar sunt nefericit la fel – mai ales din cauza dialog care, probabil, ar fi beneficiat de un alt rescriere sau două. Conversații casual simt din loc, observații simt inutil.