Sunset Song (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Drama
Scenariu: Lewis Grassic Gibbon, Terence Davies
IMDB: 6.5
Regizor(i): Terence Davies
Actori: Peter Mullan, Mark Bonnar, Agyness Deyn


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Înapoi în zilele întunecate, când Consiliul de Film din Marea Britanie a fost aruncat cu voios bani la viata sexuala rușinoase Oamenilor de cartofi. De luare de film britanic legenda Terence Davies a fost constatare este imposibil să se finanțeze o adaptare. Pentru ecran 1932, romanul lui Lewis Grassic lui Gibbon, Sunset Song. O poveste Hardscrabble a unei femei tinere constatare identitatea ei – personală, națională, spirituală. In nord-estul Scoției rurale sub nori de colectare a Marelui Război.

In ciuda succesului critic al Sunset Song, adaptarea lui 2000 a romanului lui Edith Wharton. Davies se temea că s-ar putea din nou niciodată probleme ecranele de cinema. Nu a fost până când, scrisoarea lui superba low-buget de dragoste la Liverpool, de timp și orașul, a devenit pâine prăjită neașteptată de la Cannes. In 2008, că cerul a început să strălucească pentru auteur nostru de pre-eminent. Acum, cu un 2011 de adaptare bine primit de Terence Rattigan The Deep Blue Sea sub centura lui și filmul biografic Emily Dickinson. Pasiune Liniște, deja în cutie, proiect pasiune îndelung amânat Davies ajunge în cele din urmă ecranele noastre. Acesta a fost în valoare de așteptați.

Nu este greu de văzut de ce Davies ar fi trase la Sunset Song, pe care a întâlnit prima dată prin intermediul BBC 1971 serializarea TV, și succint rezumate ca fiind despre “puterea și cruzimea atât familia cât și natura”. Deci, mai multe elemente din romanul Grassic Gibbon – prima tranșă din iubita trilogia O scoțiană Quair.