Summer Lover (2008) Film Erotic Online

Titlu original: Sappho
Regia: Robert Crombie
Actori: Avalon Barrie, Todd Soley, Lyudmila Shiryaeva
Anul: 2008
Gen: Drama, Romantice, Erotice
Durata: 88 minute
IMDB: 4.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Remarcabil modul în care un titlu Summer Lover – Sappho de asociere, uneori, poate evoca o anumită așteptare. Pentru lansarea DVD-ului, filmul a fost “Sapho” redenumit “Summer Lover”. Și pentru că tema (lesbianismul în devenire), care s-ar putea crede în curând din titlu de “Summer of Love mea (2004). În cazul în care, cu toate acestea, o dramă intrigant este un prachtrol de atunci practic necunoscute Emily Blunt este “Summer Lover – Sappho”, o mulțime de atitudine, cu un protagonist cu adevărat insuportabil de noi, sperăm, nu aud asta. (Pentru faptele economizoare de: numele de a fi uitat este Avalon Barrie.)

Ideea este destul de interesant in filme erotice Summer Lover – Sappho. Un cuplu de tineri căsătoriți din America pleacă în 1926, pentru o vară în insula grecească Lesbos acolo să-și petreacă luna de miere. Omul este un pictor si lasa creativitatea sa ruleze liber, femeia este în primul rând preocupat de ei înșiși și rapid da dovada de o personalitate voinic. Numele ei este Sappho, dar nimeni nu-i-a spus vreodată căruia ea a fost numit. Cu toate acestea, atunci când s-au întâlnit o arheologi fiica rusă, ea devine în curând inaugurat în lucrările poetului. Iar în dragostea femeilor. Aceasta nu ia mult timp Sapho însăși a convins că ea este de fapt poetul grec, ci într-un corp nou.

loading...

Precum și a continuat și atunci când filmul va merge de fapt mai profund asupra vieții și operei Sappho istorice, atunci poate că ar fi un ansamblu interesant. Scriitorul și regizorul Robert Crombie (de asemenea, un nume de a uita), dar alege să renunțe la modernă Summer Lover – Sappho ca o femeie cu tulburare bipolara, care lucreaza in mod constant toata lumea de pe nervi. Cel mai mare mister al acestui film nu este motivul pentru care ea face ceea ce face ea, dar de ce soțul ei nu este ea de zece minute, deși strangles în poveste. deține actorul care oricum îi dă statură considerabil mai mult talent actoricesc și, prin urmare, el este mult mai plăcut să se uite la.

Este păcat că filmul este centrat în jurul unei femei care interacționează rău, cu o parte mai iritant. Deoarece Critea insula, în cazul în care filmul este setat, oferă un fundal uimitor pentru o poveste frumoasă de vară. Vizual, filmul Summer Lover – Sappho este, de asemenea, o mare cantitate de oferit. Cu toate ca metafore de imagine sunt foarte evidente. După cum spune Sapho toate literalmente ca doresc să fie liber ca o pasăre, într-adevăr, nu este necesar să se ia o grămadă de păsări în imagine la fiecare jumătate de secundă în timpul actului sexual o lesbiană, pentru a numi doar câteva. După un timp, simbolismul este cu siguranță clar. Mai degrabă decât să lase actului sexual, astfel ceea ce ia mai bine în, pentru că de acum să spun că există o anumită formă de senzualitate este implicat