Summer in February (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Biografie, Romantice, Drama
Producator(i): Jonathan Smith
IMDB: 5.6
Regia: Christopher Menaul
Actori: Dan Stevens, Dominic Cooper, Emily Browning

Summer in February este o ecranizare a unei povești adevărate de dragoste, libertate şi scandal care se concentrează asupra unui grup de artiști boemi ai secolului al XX-lea numit Grupul Lamorna.

loading...

Povestea Summer in February se bazeaza pe viata reale ale mai multor Edwardians, cel mai vizibil artistul britanic Alfred Munnings; Florence Carter-Wood artistul aspiră care avea să devină soția lui; și prietenul lor Gilbert Evans. Young, puckish Munnings, jucat de energic Dominic Cooper, este un pictor sălbatic om care declaims poezie cu voce tare înainte de a apela pentru mai multe băuturi, de guvernământ de culcare într-o mai devreme secolului 20 artiști cabane în litoralul frumos brut de Cornwall. Florența, jucat de un delicat, tentativă Emily Browning, este o planta delicata de la o casa buna care pare să știe ei minte, dar este un pic de profunzime ei cu Bohemians anti-moderniste ea aruncate cu. Și Gilbert, un om albastru-sânge jucat de Dan Stevens, este doar un tip drept.

Se pare ca o configurare familiar in Summer in February, una care în cinema merge tot drumul înapoi la “Design pentru viață” în cazul în care nu mai departe: două băieți, prietenii, dar diametral opuse de tip, iar un gal care amândoi iubește. Dar în timp ce un triunghi amoros există în film, un sens de aici că este în curs de jucat pentru că este un scenariu mai ușor de a pune peste peste un cu privire la o femeie tânără a face față cu depresie crippling într-o epocă în care diagnosticul și tratamentul de această condiție nu au fost aproape până la prizat. Da, fiecare apoi filmul va confrunte cu această temă, ca și atunci când Florența este deranjat pentru a vedea acum și o femeie mai spirit liber în cercul ei ieși din spumă de pe litoral Stark și cu voluptate gol, iar mai târziu benzi în jos în fața unei oglinzi să considere ei corp relativ pasăre (dar încă frumoasă), cu tristețe palpabil. Sau mai târziu în film, atunci când Florența se plânge la un coleg (masculin) artist care nu poate continua pictura, iar el ridică din umeri o cu un brusc “Da, se poate.”

Restul timpului, însă, filmul Summer in February insistă asupra vizualizarea starea Florența printr-o lentilă convențională de confuzie romantic și acest lucru se simte atât forțată și fals. În timp ce filmul are cinematografie foarte atractiv si o distributie care este investit în transmiterea ceva substanțial destul de clar, filmul Summer in February așa cum este pus împreună pot face nimic, dar suna un șir de note prea familiare, și face acest lucru mai degrabă slab de mult timp. Care, în sine, așa cum am spus, este destul de trist.