Sudden Death (1995) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Moarte instantanee
Regia: Peter Hyams
Actori: Jean-Claude Van Damme, Powers Boothe, Raymond J. Barry
Anul: 1995
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 111 minute
IMDB: 5.7

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

În cele din urmă totul se reduce la un unu-la-unu între erou și ticălos, de preferință, folosind urcușul sindromul Villain, în care tipul rău urcă să scape, ceea ce nu face o mulțime de sens decât dacă el știe că filmul trebuie să se încheie cu căderea lui spectaculoasă. “Moartea subită” urmează această “Die Hard” formulă cu fidelitate, cu comutatorul intrigant că este eroul care vorbește cu accent.

(Belgian-născut Jean-Claude Van Damme merită credit pentru transformarea el însuși într-o stea de acțiune și îmbunătățirea engleza, dar este prematur să dea personajelor sale nume viespe, Darren McCord.) În prologul filmului Sudden Death, el este un pompier erou care nu reușește să salveze viața unei fetițe. Acest lucru zdrobește McCord și duce la resemnare și divorțul. Așa cum ne-am ridica povestea câțiva ani mai târziu, el este un agent de pază într-o arenă sportivă de la Pittsburgh, unde Chicago Blackhawks și Pittsburgh Penguins sunt pe cale să joace un meci de hochei.

loading...

Vice-presedinte al Statelor Unite va fi prezent la joc. Un șantajist neras numit Joshua Foss (Powers Boothe) intenționează să invadeze suita VIP din filme online Sudden Death, țineți ostatic vice-presedinte, si cere plata de tone de bani. Cererile sale includ, de asemenea, pacea pe Pământ și eradicarea mini-mall-uri. Acesta nu este un tip fără lucruri în mintea lui.

McCord participa la jocul cu doi copii mici, Emily (Whittni Wright) și Tyler (Ross simula o boală). Desigur, este doar o chestiune de timp până când unul dintre ei este în ghearele lui personaj negativ. Stadionul a fost echipate cu bombe, și este sarcina lui McCord să-i dezarmeze in Sudden Death, în timp ce angajarea în aprige lupte de arte marțiale cu Foss și oamenii săi, și încercând să salveze copilul.

Există o limită de timp in Sudden Death: atât de mulți dolari trebuie să fie depuse în conturile Foss “, la sfârșitul fiecărei perioade de meci, sau ostatici în cabina de VIP va fi împușcat. Payoff (ca indicii de titlu), este că meciul merge într-o prelungiri bruscă moarte, permițând McCord prețioase minute suplimentare pentru a salva mii de vieți. De ce momentul exploziei va fi întârziată de ore suplimentare nu se explică, dar niciodată nu minte: Filmul Sudden Death, de asemenea, nu reușește să explice modul în care nimeni nu găsește suspect că vice-președinte nu este niciodată văzut uitam de joc, deși este un bine-cunoscut fapt că politicienii participa la jocuri în primul rând pentru a fi văzut.