Sucker (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Ben Chessell
Scenariu: Ben Chessell, Lawrence Leung
Actori: Timothy Spall, Jacek Koman, Lily Sullivan
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 5.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

“Ti-am spus minciuni orice bun în ultima vreme,” întreabă comedian Lawrence Leung, direct la camera în scena de deschidere a Sucker. Toată lumea se află, el ne asigură; este parte a ființei umane din Sucker. Aceasta este set-up pentru o poveste înalt, care este vag – foarte vag – bazat pe aventurile proprii Leung despre un mic timp con artist.

Comedian tineri și senzație pe YouTube John Luc joacă în vârstă de 17 ani Lawrence, care fuge de acasă după flunking liceu la scoala băieții lui exclusive “- mult la dezgust părinților săi chinezi harnici. El cade cu un mic escroc timp (Timothy Spall) și fiica sa frumoasă și complice (Lily Sullivan). Într-un station wagon ponosită, acest trio de călătorie inadaptabil din oraș țară australian în oraș țară, escrocherie localnicii cu carte de trucuri și contra clasice.

loading...

Treptat lucreaza drumul lor înapoi în oraș mare și Casino Melbourne pentru un joc camera din spate de mare-mize de Poker, în cazul în care tot felul de secrete și minciuni se va spune într-o confruntare cu rivalul profesorului Riley (jucat cu poftă de Jacek Korman) . Pe drum in filme online Sucker, tânărul Lawrence invata un lucru sau două despre iubire, loialitate și propria sa nevoie de a spune adevărul.

Leung a scris scenariul de Sucker (împreună cu directorul Ben Chessell, ale căror credite anterior sunt, în principal în drama de televiziune), pe baza lui de lungă durată, premiat-un singur om comedie de rutină – un spectacol de o oră, care amestecat povești autobiografice, trucuri de carduri și perspective psihologice.

Ca o mare parte din munca lui Leung (el cel mai bine cunoscut în aceste zile pentru ABC seria de comedie / documentar ca “Alege Adventure Your Own” și “Lawrence Leung de necrezut”), Sucker este simpatic, geeky și ușor amuzant, mai degrabă decât hilar.

Cele mai mari plăceri pe care le oferă sunt în “Salonul și spune Sucker” elementele de poveste, demonstrând escrocherii clasice și escrocherii. Astfel vedem Lawrence și Sarah îmbrăcat ca un cuplu de tineri profesional pentru a efectua rutina “Trinket Lost”; sau Profesorul bate o cameră plină de campioni de sah prin pretinzând a fi beat și jucându-le off reciproc. Suntem dat o privire la modul în care rechinii de card produc Aces la Poker, și modul în care funcționează Card Trei Monte.