Suburra (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Scenariu: Giancarlo De Cataldo, Carlo Bonini
IMDB: 7.5
Regizor(i): Stefano Sollima
Actori: Pierfrancesco Favino, Jean-Hugues Anglade, Greta Scarano

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Există o nouă energie în cinematografia italiană in Suburra, și nu vine din prestigiu, regizori-festival prietenos, cum ar fi Nanni Moretti sau Paolo Sorrentino. La fel ca Tibrul revărsării apelor care ies la jgheaburile de la Roma, în acest număr gen prime și gustoase, se hrănește de la televizor – o dată un sinonim pentru gunoi într-o țară care are, până de curând, nu a avut niciodată o serioasă tradiție drama TV dincolo ocazional manierat romantism istoric.

Dovada că Italia ar putea concura cu scandinavii și americani în realizarea și-a făcut in filme online Suburra, exportabil cu ecran mic crimă saga a fost prevăzută în ultimii ani de două serii de franciza live-sârmă, Romanzo Criminale și Gomora – ambele având o distanță sănătoasă de romane se bazau pe, precum și lungmetraje acele romane asemenea generat in filme online Suburra. Acum Stefano Sollima, directorul aceste două pachete interlopi de dependență, este de a face o mișcare înapoi la marele ecran la trei ani după primul său caracteristică, controversat drama ACAB revoltă-poliție – Toate polițiștii Bastards.

Bazat pe romanul cu același nume, co-scris de jurnalistul italian Carlo Bonino și scriitor crimă Giancarlo De Cataldo, Suburra este un atmosferică, fast-paced thriller, care se bazează pe o tradiție anterioară gen italian, care a dispărut în acțiune, undeva în 70s mijlocul in Suburra, una care a reușit să fie elegant și un pic vulgar, în același timp. De asemenea, robinete în altă tradiție mai veche, de o viziune de la Roma, Orașul Etern, ca un succubus decadent, o chiuveta de corupție în care totul – sex, voturi, chiar și preoția – poate fi cumparat pentru un preț. Acest punct de vedere vechi de secole merge înapoi, cel puțin, la epoca referințele de film din titlul: în umbra Colosseum si Palatine, The Suburra fost zona neglijent în care cei bogați și puternici din Roma antica dus să-l mahala.

Se spune că această poveste a complicitatea greață dintre politicieni corupți și mai marii crimă fără scrupule în capitala Italiei ratat – prin alegere, o presupune – pe ambele festivaluri Veneția și Roma. Primele rezultate de weekend de box-office a văzut locul de film Suburra chiar sub Hotel Transylvania 2 și cu mult peste labirint alergător: fierbințeala Trials. Deși publicul în afara Italiei este puțin probabil să știe prea multe despre (încă în curs de desfășurare) scandalurile de corupție municipale, care stau la baza complot Suburra lui, care nu ar trebui să fie prea mult de un obstacol pentru un film care a vândut până în prezent la 14 teritorii.

Sentiment de haos controlat abia, instinctul dramatică și verva vizual Suburra lui, ar trebui să mai mult decât face pentru acest decalaj de cunoștințe. Unele teritorii au avut deja ocazia de a vedea filmul: în ajunul lansarea italian Netflix in Suburra, din ce în ce muscular gigantul internet TV difuzat Suburra în America Latină SUA și în aceeași zi ca și eliberarea sa din Italia de teatru. Netflix a anunțat, de asemenea, că va avea loc premiera mondială a 10-parte Suburra serialul că producătorii Cattleya se pregătesc pentru difuzare în 2017.