Ştrumpfii – The Smurfs (2011) DUBLAT Online

Regia: Raja Gosnell
Actori: Neil Patrick Harris, Hank Azaria, Katy Perry, Jonathan Winters
Anul: 2011
IMDB: 5.5
Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dublate
Durata: 103 minute

loading...

Un grup de mercenari conduse de maiorul in Smurfs. Max Gatling sunt fug de o încercare de salvare a eșuat, fiind angajat de un industriaș bogat să intre un oraș infestate-zombie pentru a salva fiica lui Iuda. La punctul de extracție, Gatling spune Smiley că stă să găsească Jude și finaliza misiunea. După căutarea prin oraș și uciderea multe zombi pe drum, el localizează Jude și îi spune că el este de gând să o scoatem din oraș, și ea să-l ia la alți supraviețuitori. Acolo, el este introdus supraviețuitorilor, inclusiv lider de grup Duke, Reese, Elvis, Lynn, și Anna. Iuda este dovedit a fi într-o relație cu Reese si insarcinata cu copilul lui in Smurfs.

A doua zi, când Gatling, Iuda, și ceilalți ies pentru a prelua benzină de la o stație de gaz, Gatling încearcă să se Jude din oraș prin forță, atunci când refuză să meargă fără celelalte. Cu toate acestea, el este oprit de ceilalți și a plecat pentru morți. După ce a descoperit că Iuda este insarcinata, Reese se grăbește să ajutor Gatling, astfel încât Jude poate fi luat din oraș. În acest moment este dezvăluit faptul că nu numai că este tatăl lui Iuda unele industriaș bogat, dar el este, de asemenea cel care a provocat pandemia zombie. În timp ce revenirea la fortăreața pentru a obține Jude, Gatling și Reese a descoperi o bandă de roboți non-programate. Gatling reprograms roboți și continuă să cetatea. Atunci când este dezvăluit faptul că orașul trebuie să fie firebombed, Gatling și toate supraviețuitorilor fac pregătirile pentru a scăpa cu Smurfs.

În ziua de evadare din Smurfs, Gatling, Iuda, supraviețuitorii, și roboți trage în jos și-l omoare zombi număr de-a lungul drum. Atunci când se iau poziții defensive în timp ce a fost atacat într-un cimitir de vechituri, Duke-le pe toate șanțuri și ascunde. Roboții de asemenea defecta și unul începe să atace Gatling. Gatling distruge robotul, iar restul reporni. Gatling, Jude, Reese, și supraviețuitorii rămase scăpa de cimitirul de mașini într-o mașină a fost împins de roboți rămase. Duke este lăsat în urmă și mâncat de zombi. Gatling și ceilalți, apoi ajunge la un complex parcare și du-te în timp ce în subteran roboți îngreuna zombi. Odată ce Zombies începe roiesc parcare, Gatling și ceilalți se luptă pentru a lupta ei off. Gatling constată că una dintre roboți este încă funcționează și el îl trimite să găsească Jude in animatia dublata Smurfs.

Deoarece începe bombardarea și ajunge la complexul, Gatling, Jude, și Reese sari într-un nivel parțial inundat al complexului pentru a scăpa de foc. După bombardarea încetează, Jude și Reese părăsească complexul, și toate a orașului este dovedit a fi distruse în întregime. Ei se întâlnesc cu Gatling, care dezvăluie Reese că o parte din misiunea lui nu este numai de a lua Jude acasă, dar să-l omoare pe nimeni care poate fluier-suflare pe focarului. Dar știind că Iuda și Reese așteaptă, Gatling decide să lase Reese trăi și cei trei apoi se lasă împreună cu ultima robotul supraviețuitor care cere Max să-l o cafea.