Ştrumpfii 2 – The Smurfs 2 (2013) DUBLAT Online

Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dublate
Producator(i): Peyo, Karey Kirkpatrick, David Ronn
IMDB: 5.4
Regia: Raja Gosnell
Actori: Neil Patrick Harris, Christina Ricci, Katy Perry, Anton Yelchin, Alan Cumming, Hank Azaria, Jonathan Winters

loading...

Totuși, trebuie să știți că “Smurfs 2” este un test de anduranță charmless. Acesta vă poartă în jos cu jocuri de cuvinte aruncat-off Smurf legate, cum ar fi: “Eu însumi aproape smurfed,” și “Uneori, trebuie să smurf cu modificările.” Artiștilor interpreți sau executanți în mod natural fermecătoare, cum ar fi Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, și Hank Azaria sunt în mod constant irosite pe un script care e ca un nebun Libs cum completat de un monomaniacal, dar programat schematic Spambot (“Ei bine, care a fost strecură în sus,” o gemete de caractere după ce a fost transformat în, ei bine, o rață). “The Smurfs 2” este, în general cretin și nemișcat atunci când cea mai mare trebuie să fie drăguț și dezarmare. Părinții reticenți: nu aveți nevoie să-i spuneți dumneavoastră că vă copiii nu le va placea daca le place “The Smurfs 2.” În schimb, aveți posibilitatea să le judece în tăcere până la oricare dintre dumneavoastră și / sau pur și simplu nu pot suporta gândul de a vorbi unul cu altul.

Până atunci, permiteți-mi să se stabilească cum disperare bland “The Smurfs 2” este, în cazul în care aveți nevoie de dovezi pentru viitoarele sesiuni de terapie de familie. Filmul începe cu o explicație a (Katy Perry) originile Smurfette lui. Creat de expertul rău Gargamel (Azaria), Smurfette fost un Smurf surogate, un obraznic gri-jupuite conceput pentru a face ravagii printre Smurfs. Dar, apoi, Papa Smurf (regretatul, și extrem ratat-Jonathan Winters) a ajutat Smurfette vedea cele mai bune calități în ei și să devină un “Smurf True Blue”.

Acum, Smurfette este sigur de sine: ea are coșmaruri recurente care sugerează ea este mai mult decât obraznic Smurf, și nu, de fapt, aparțin într-un sat de 99 alte Smurfs (toate de sex masculin, de altfel). Gargamel, acum un stadiu magician popular, încearcă să profite de insecuritate Smurfette și răpește ei în speranța că el poate face propriile Smurfs, sifon off lor “esență Smurf” și controla lumea. Între timp, în timp ce Patrick (Harris) încearcă să ajute reunească Smurfs, el are, de asemenea a face cu propria sa criză de identitate: tatăl vitreg Victor (Gleeson) vrea sa fie parte din familia lui Patrick, dar Patrick nu savura afecțiunea lui nesolicitate.

Nu aveți dreptul să se bucure de compania copiilor dumneavoastră, fie după ce a văzut “The Smurfs 2.” Nu trebuie să se aștepte dramă Pixar-calitate sau caracterizările dintr-un film Smurfs. Dar nu te bate dacă vă așteptați unele-urmeze doar pe aspecte memorabil excentrice filmului dublat Smurfs 2. Principala tema filmului de comunitate este doar teoretic interesant, deoarece este rareori atins. Patrick rareori chiar interacționează cu fiul său albastru (Iacov Tremblay). Și Smurfette este un Cypher in forma de fată. Nici măcar nu are un tic definirea care ea poate glumi monoton despre ca Grouchy (George Lopez) sau Vanity (Ioan Oliver) face.

Faptul că Smurfs 2 este, de fapt, diferită de celelalte Smurfs este o binecuvântare mixtă. Pe de o parte, Smurfette este diferită numai în că e atât de nesigură și neajutorat că ea e, de obicei, pe punctul de a lacrimi. Pe de altă parte, ea nu e la fel de enervant ca pur si simplu alte Smurfs 2 sunt. Vanity, o mai mult de–effete, auto-absorbit Smurf care este obsedat de reflecție lui, este în mod constant glumind despre a fi “superb”, obsedat de musicaluri, în dragoste cu propriile “gluts.” Și negativitate Grouchy este astfel încearcă că încearcă scurt să se re-inventeze pozitive Smurf, deși el dă inevitabil pe care aspirație nobilă. Nu este în cele din urmă nici o glumă că Smurfs filmului nu va bate cu disperare în pământ.