Stretch (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Crima
Producator(i): Joe Carnahan, Jerry Corley
IMDB: 6.5
Regia: Joe Carnahan
Actori: Norman Reedus, Jessica Alba, Chris Pine


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Stretch

loading...

Stretch online subtitrat (Patrick Wilson) este șofer de limuzină și are o lungă (și încercată) istorie cu lumea caselor de pariuri sportive. Tot ce-și dorește este să-și plătească datoriile și să se despartă o dată pentru totdeauna de tentațiile acestui hobby periculos. Doar că viața lui Stretch se dă și mai rău peste cap când în mașină i se urcă un client (Chris Pine) urmărit de o mulțime de răufăcători…

Nu mă așteptam la un film prea bun, dar ceea ce am primit la rândul său a fost o plimbare plină de emoție. Filmul „Stretch” are loc pe parcursul unei singure noapte și este vorba de un om care este un șofer Limo, care are șase mii până la sfârșitul nopții.

Uneori acest film Stretch 2014 a amintit că este un pic de „ochi larg închis” și „Hanna”, cu culori similare și locații la filmul „cosmopolis”. Dar cu un ton mult mai luminoase și umor. Nu am văzut creditele în prealabil. Dar a fost surprins de mai multe cameouri și de câteva fețe recunoscute pe tot parcursul filmului.

Unele părți sunt puțin mediocre, însă, în ansamblu, filmul este o plimbare distractivă și oferă divertisment bun. Contemplând lucruri precum soarta și luarea de măsuri.

Începea să se simtă ca și cum Chris Pine devenea un cast, dar în acest film el rupe efectiv aceste legături. Portretizând un om sălbatic, imprevizibil, cu un sentiment de mister și nebunie.

La prima apariție, se pare că va fi un alt joc al armei, filmul „noapte sălbatică”, dar în schimb „Stretch”. Oferă câteva aspecte cu adevărat unice, cu o mulțime de scene creative și amuzante.

loading...