Stressed to Kill (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Savage
Actori: Armand Assante, Bill Oberst Jr., Sonia Curtis
Anul: 2016
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Stressed to Kill (2016)


Review film Stressed to Kill (2016)

mâinile craftier, razbunarea thriller semi-comic “to Kill Stresat” s-ar putea să fi fost un trata minor. Un riff pe ”70 clasici vigilante, cum ar fi “Death Wish”, care redefineste indignarea inacceptabil pentru secolul subțire cu pielea 21. Dar, dacă scriitorul-regizorul Mark Savage și co-scenaristul Tom Parnell au ceva inteligent de spus, caracterele lor largi și gag-uri brute să le păstreze la articularea ea.

Bill Oberst Jr. joaca rolul lui Bill, un om veșnic furios de vârstă mijlocie, care suferă un atac de cord aproape fatal și este dispus să găsească o cale de a scapa de stres. Răspunsul lui Bill? El nu se vor mai scos din sărite la oameni nepoliticos – Yahoos ca care se uită la telefoanele celulare lor la multiplex și drivere nepoliticoasă. Si în schimb ucide cei mai mari infractori cu vârf de otravă suflare săgeți.

Proiectul de lege devine departe cu crima-sindrofie o vreme, până când el este urmărită în jos de Paul (Armand Assante), un detectiv excentric. Care – după cum se pare – de asemenea, nu este atât de pasionat de mulți idioți ale lumii moderne.

“To Kill Stresat” este ritm mult prea lent pentru un film care se bazează atât de mult pe prost gust și violență șocante. Este, de asemenea, mai mult decât un pic îngrijorător faptul că atât de multe dintre obiectivele sunt oameni Bill minoritati. Fie obezi sau etnice (sau ambele).

Poate asta ar trebui să fie mai mare gluma filmului. Că dreptul alb de sex masculin a ajuns la punctul în care tipilor cred că au dreptul de a distruge. Orice persoană care este pur și simplu, în general, enervant. Dar dacă e așa, această imagine plictisitor botches atât de configurare și poanta.