Street Fighter (1994) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Ultima Batalie
Regia: Steven E. de Souza
Actori: Jean-Claude Van Damme, Raul Julia, Ming-Na Wen
Anul: 1994
Gen: Aventura, Comedie, Actiune
Durata: 102 minute
IMDB: 3.8

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

În națiune din Asia de Sud-Est de Shadaloo City, războiul civil a izbucnit între forțele smintit dictator militar general M. Bison (Raul Julia) și Națiunile aliate, o forță militară multinațională, condusă de comandantul lor regională, colonelul William F. Guile. Bizoni a capturat recent mai multe A.N. lucrătorilor de relief, și printr-o emisiune de radio în direct două sensuri, cere Viclenia asigura o 20 miliarde $ răscumpărare în trei zile, sau se confruntă cu responsabilitatea pentru moartea ostaticilor din Street Fighter. Vicleșug refuză și promite să urmăriți Bison în jos, dar asistentul său, sergentul Cammy (Kylie Minogue) este doar parțial în măsură pentru a indica locația Bison în regiune-delta râului în afara orașului. Unul dintre ostatici este aproape de prietenul lui Viclenia, Carlos “Charlie” Blanka (Robert Mammone), care ordinele de Bison luate la laboratorul lui pentru medicul său captiv vrăjitoare, Dhalsim (Roshan Seth), să se transforme în primul super soldații săi. Cu toate că Charlie este grav desfigurat prin procedura Street Fighter, Dhalsim modifică în secret programarea lui cerebrală pentru a menține umanitatea lui Charlie.

În același timp, care călătoresc artiști con Ryu Hoshi (Byron Mann) si Ken Masters (Damian Chapa) încearcă să păcălească traficant de arme Viktor Sagatei (Wes Studi), oferindu-i cu arme false. Sagatei vede prin șiretlic și are Ryu lupte campion lui cușcă, Vega (Jay Tavare), dar lupta este întreruptă atunci când Viclenia exploziile și arestează toți cei prezenți pentru violarea o stare de asediu. În motivele de detenție, martorii vicleșug Ryu și Ken luptă împotriva oamenilor Sagatei lui, și îi recrutează să îl ajute să găsească bizoni în schimbul libertății lor, din moment ce Sagat este furnizor de arme bizon lui.

loading...

Ele sunt încredințate cu un dispozitiv de localizare și de a câștiga încrederea lui Sagatei prin organizarea o evadare închisoare și înscena moartea lui Guile din filme online Street Fighter. Cu toate acestea, reporter Chun-Li (Ming-Na Wen) și echipajul ei, fostul luptator de sumo E. Honda (Peter Tuiasosopo) și boxer Balrog (Grand L. Bush), toți care doresc răzbunare pe Bison și Sagatei, dau peste planul , și, peste obiecțiile vicleșugul lui, să încerce să-l asasineze Bison și Sagatei la o petrecere. În scopul de a menține încrederea Bison lui, Ryu si Ken opri asasinarea și dezvăluie Chun Li, Honda, și Balrog la Bison.

La întoarcerea în baza lui Street Fighter, bizoni inducts Ryu, Ken și Vega în organizarea și ordinele de Honda si Balrog inchis si Chun-Li luate în cabina lui său. Ryu si Ken rupe Balrog și Honda din naștere și se grăbesc să se confrunte cu bizoni, care luptă Chun-Li, dar bizoni reușește să scape și să elibereze un gaz de dormit, sedating-le pe toate. Intre timp, Viclenia planurile de asalt sale pe baza de bizon lui.

El este împiedicat pe scurt de către secretarul adjunct al A.N. (Simon Callow), care informează că decizia Viclenia a fost făcută la plata cheltuielilor de bizon răscumpărare, din Street Fighter, dar Viclenia nu ia nici o notificare și continuă cu misiunea pe cont propriu. La baza, Dhalsim este găsit de către un agent de pază, și o luptă în care Charlie ensues este eliberat și el ucide pe paznic să protejeze Dhalsim. Vicleșug sosește la scurt timp dupa aceea si se furișează în laborator, în cazul în care Charlie începe să-l sugrume.