Străinul – The Stranger (2014) film online subtitrat

Gen: Drama, Groaza, Mister
Scenariu: Guillermo Amoedo
IMDB Rating: 5,1
Regizor(i): Guillermo Amoedo
Actori: Lorenza Izzo, Ariel Levy, Cristobal Tapia Montt

loading...

Regizat de Guillermo Amoedo ‘Străinul’ și executiv produs de Eli Roth și Nicolas Lopez (care a colaborat pe Aftershock, Green Inferno, iar de anul viitor invazie acasă thriller Knock, Knock cu Keanu Reeves), Străinul este un film vampir care nu țipă că e un film vampir. De fapt, este foarte asemănătoare cu cele mai bune piese ale Kathryn Bigelow Langă închis.
Stele Cristobal Tapia Montt fi stranger clocitoare titular Martin, care apare la casa lui Monica (Alessandra Guerzoni), o asistentă medicală mostly iritat, și fiul ei Peter (Nicolas Duran), un copil tânăr frumos. Martin întreabă cu privire la locul de ex-iubit Ana, și pe evidențiată la cimitir, adăpostește o dorință de moarte gravă după ce a aflat că Ana a murit. Intimidare om-copii morocănos și încă ca o statuie, Martin se lasă atacat de un grup de criminali condus de Caleb (Ariel Levy) care sunt mai puțin o bandă, dar mai prea mare. În timp ce ne așteptăm să-l pentru a fixa în acțiune, după o anumită sumă de bătaie, Marti se lasă înjunghiat și aruncat într-o groapă, ajutat de corupt lieutenant poliției locale (Luis Gnecco), care este tatăl dintre cele mai grave de huligani in Străinul.
Lucrurile devin chiar mai violent la locotenent află că sânge “contagios” Martin are puteri de vindecare, iar filmul devine o baie de sânge virtuală plină de răutate. De-a lungul filmului Străinul, există momente de inducere piti, efecte speciale macabre, uneori făcut mai bine în anumite scene decât altele. Există momente politist-shoot-politie, oamenii ard în viață, vampiri ceda la soare, un decesul previzibil de incendiere benzina, ac-fu, și ceilalți biți asortate de imoralitate. O problemă mare pentru film este dublarea; împușcat în limba engleză, se obține încă sensul că aceasta este un film in limba spaniola, dar că nu este destul de spaniolă, și nu destul de limba engleză, precum și o localizare nespecificată.