Straight Outta Compton (2015) Film Online Subtitrat


Regia: F. Gary Gray
Scenariu: Jonathan Herman, Andrea Berloff
Actori: O’Shea Jackson Jr., Neil Brown Jr., Marlon Yates Jr., Jason Mitchell, Corey Hawkins, Aldis Hodge, Lex Montgomery
Anul: 2015
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Straight Outta Compton

Producția biografică Straight Outta Compton descrie ascensiunea trupei de hip hop N.W.A. din California – alcătuită din nume ajunse celebre, precum Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E și MC Ren – și succesul fulminant al acesteia în industria muzicală. Trupa a marcat începutul unei noi ere a gangsta rap-ului, cu modificări inovatoare la nivelul producției și versurilor, ce conțineau critici la adresa societății și a conducerii.

La urmatorul nivel apare foarte bine reprezentata aceasta lume prin filmul Straight Outta Compton. Unde primii raperi gangsta dau un nou sens muzicii si reinventeaza o forma de exprimare necesara pentru cartier.

Refularea unei minoritati parca intotdeauna persecutata se dezlantuie violent prin mijlocul artei de a face rime. Acel „flow” ce face valuri cand se vorbeste de realitatea strazilor. Un adevarat tur de forta in jurul celor care au revolutionat cultura hip hop undeva la granita aniilor 80′-90′, un bun mod de a descoperi ceea ce inseamnat rap-ul inca de la origini.

E interesant sa afli ca anumite personaje cunoscute in lumea muzicii de astazi au escaladat la propriu un zid al violentei din jurul lor si prin intermediul acestuia au ajuns in capatul lantului trofic al lumii muzicale ce se vinde pe bani buni. Fiind o productie facuta din intiativa lor nu ne miram ca are o abordare pozitiv-eroica asupra trecutului lor, chiar o oarecare idealizare a acelor vremuri.


Trailer Straight Outta Compton