PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Still Alice (2014) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Aceeași Alice
Gen: Drama
Producator(i): Lisa Genova, Richard Glatzer
IMDB: 7.5
Regia: Richard Glatzer, Wash Westmoreland
Actori: Julianne Moore, Kate Bosworth, Shane McRae

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Acest lucru nu este feat mic in filme online Still Alice, având în vedere adâncimea și lățimea de filmografia lui Moore și capacitatea ei consistente de a produce o mare lucrare, de a juca un star porno în “Boogie Nights” unui artist excentric în “The Big Lebowski” la o casnică frustrat în “Far din cer “pentru rolul ei mort pe Sarah Palin în HBO,” Game Change. “e o actriță inteligentă, inteligent și instinctiv că ea nu lovește o notă falsă. Ea găsește căi neașteptate în caracterul ei, un rol provocator, care necesită o să arate o deteriorare mentală care este atât treptată și în mod inerent interne.

Din fericire, “Still Alice” nu diviniza femeia pe care o joacă: Dr. Still Alice, profesor de lingvistica stimat de la Universitatea Columbia, care își găsește ea suferă de boala cu debut precoce Alzheimer. Co-directori și scriitori Richard Glatzer și se spală Westmoreland nu timid departe de calea de echilibru si terifiant boala poate apuca de o persoană și înlături capacitatea ei de a comunica și de a se conecta cu lumea exterioară. Dar ei, de asemenea, nu spun această poveste cu multă nuanță sau măiestria în adaptarea romanului Lisa Genova.

loading...

Acest lucru este valabil mai ales atunci când se compară “Still Alice”, la un cuplu de filme recente care au abordat același teritoriu: obsedantă Sarah Polley a lui “Away From Her” și neabătut “. Amour” Iluminatul plat Michael Haneke, utilizarea frecventă a muzicii mahmur, o încredere grele pe fotografii medii și unele cutaways incomode pentru reacțiile toate contribuie la senzația de a urmări o producție mai degrabă mai potrivite muncitor pe micul ecran. Dar inima filmului este în locul potrivit, iar mesajul contează, și cu siguranță se va rezona cu milioanele de oameni ale caror cei dragi au suferit de această boală crudă.

La începutul filmului Still Alice, deși, Still Alice are totul. Este a 50-a aniversare, iar ea sărbătorește la un restaurant elegant din New York cu familia ei adoring. Soțul ei (Alec Baldwin), care este, de asemenea, un cadru didactic, ei Prăjește ca cea mai frumoasă persoană, inteligent el cunoscut vreodată. Ea este elegant, realizat, fericit și financiar sigur. Ea radiază încredere și competență în orice moment. Dar, în curând, cuvintele-care-i-au fascinat pe tot parcursul vieții ei și au stat la baza ei cariera de-a începe să-i ocolească. Ea devine dezorientat pe jogging ei de zi cu zi în jurul valorii de campus. Ea începe să piardă obiecte în jurul casei și uitare evenimente programate.