Steve Jobs (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Danny Boyle
Scenariu: Aaron Sorkin, Walter Isaacson
Actori: Seth Rogen, Michael Fassbender, Kate Winslet, Jeff Daniels
Anul: 2015
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.5

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Drama STEVE JOBS este plasată în culisele producției și lansărilor de acum legendare pentru trei produse Apple, culminând cu lansarea istorică a computerului iMac, din perspectiva personală a celui care s-a aflat în epicentrul acestei adevărate revoluții digitale. Michael Fassbender este Steve Jobs, Kate Winslet este Joanna Hoffman, fosta șefă de marketing de la Macintosh, Seth Rogen este Steve Wozniak, cofondator Apple, iar Jeff Daniels este John Sculley, fost CEO la Apple. Alături de aceștia îi regăsim pe Katherine Waterston în rolul lui Chrisann Brennan, fosta iubită a lui Steve Jobs, și pe Michael Stuhlbarg în rolul lui Andy Herzfeld, unul din membrii inițiali ai echipei de dezvoltare Apple Macintosh. Regia îi aparține lui Danny Boyle, laureat cu Oscar, iar scenariul, lui Aaron Sorkin, bazat pe biografia best-seller a fondatorului Apple. Filmul e produs de Mark Gordon și Guymon Casady, de la compania de producție Film 360, de Scott Rudin și Christian Colson.

Al doilea creditele au început rulare de la sfârșitul “Steve Jobs”, am ajuns în geanta mea și a făcut ceea ce atât de mulți alți oameni din teatru au: M-am întors pe iPhone-ul meu. În prezent, am scris acest comentariu pentru meu MacBook Pro. Mai târziu această după-amiază, după ce l-am adus în vârstă de șase ani, fiul meu acasă de la școală, voi încerca să devieze cererile sale de a juca “Angry Birds Star Wars” pe iPad. Deci, da, Steve Jobs a schimbat viața mea așa cum a schimbat multe milioane de oameni “de pe planetă. Dispozitivele a conceput face ceea ce el a sperat că vor face: Ei fac viața mai ușoară. Ele sunt punct de vedere estetic atrăgătoare. Ei sunt prietenii noștri.

De film palpitant Danny Boyle, care are loc în spatele scenei de la trei lansari de cheie de produse în timpul carierei la sfârșitul locuri de muncă “, începe cu co-fondatorul Apple a luat-o razna de minute înainte de introducerea Macintosh în 1984, deoarece echipa sa nu a putut să-l să spună” Buna ziua. “A fost nitpicky și obsesiv-calități el a fost renumit pentru, dar el a fost, de asemenea pe ceva, cum știm acum: această idee de tehnologie servind ca un companion constant și reconfortant. Toate ceea ce face ca faptul că a fost atât de rece desconsiderare la viața reală oamenii apropiați să-l-oamenii care de fapt l–o astfel dragi o contradicție fascinant, una din multele care Boyle, scriitor Aaron Sorkin și stele Michael Fassbender a explora cu mare ambiție și elan.

El a insistat pe scară mică cele mai mici detalii de prezentari de luare sale vă consola a fost un cub negru perfect, până la milimetru, la 1,988 lansarea companiei sale nu a reușit, NeXT, sau mieros subalternii pentru a ignora cod foc de închiderea semne de ieșire în teatrul în speranța de a obține un întuneric dramatic pentru dezvăluiri sale. Dar el nu a putut controla care a fost de gând să vină la el în momentele înainte de a luat scena, sau ceea ce le-ar spune, sau ceea ce ar dori, sau cum s-ar îndrăzni să invadeze creierul lui formidabil pentru a face ravagii atunci când tot ce a vrut să fac a fost să mențină fațadă lui atenție artizanale de Zen rece.

Acestea includ Apple a co-fondator și vechi prieten Steve Wozniak (jucat cu mare inteligență și patos de Seth Rogen); CEO-ul Apple John Sculley (Jeff Daniels), cifra tatăl o singură dată, care ar câștiga în cele din urmă pentru infamie ardere locuri de muncă; și Chrisann Brennan (Katherine Waterston), ocuparea forței de muncă “ex-prietena și mama fiicei sale, Lisa, pe care el a refuzat mult timp să recunoască ca lui sau sprijini financiar. (Toate cele trei actrițe care joacă Lisa la diferite vârste da spectacole inteligente, distinctive, apropo-Makenzie Moss la 5, Ripley Sobo la 9 și Perla Haney-Jardine la 19.)

Și, desigur, există Fassbender însuși, care nu seamănă cu adevărat Jobs în nici un fel fizic, ci mai degrabă întruchipează unitatea sa, neliniște lui. Fassbender nu a ferit de joc deteriorate sau caractere- dificil “Rușine”, “12 ani de sclavie,” chiar “X-Men”, prequel ca un tanar Magneto, dar aici, el are provocarea adăugată de a juca un venerat real figura -life peste durata de 14 ani, de la părul lung și papion la ochelari și blugi tata. El nu face mica de elemente arogante și respingătoare ale comportamentului acestui om, dar există o intensitate de prezența sa și o sinceritate în ochii lui care îl fac nu doar convingătoare, ci comandant. El nu-i pasă dacă îl place, și asta e interesant ca in Steve Jobs.

Prin toate este Kate Winslet ca Joanna Hoffman, Steve Jobs calm încă puternic femeie din dreapta și o voce atât de necesară a rațiunii. Winslet are o pereche de discursuri mari, pe care ea oferă cu putere de convingere, cum era de așteptat în totalitate. Schimburile sale cu Fassbender sunt puncte de mare filmului și aproape un act de înaltă sârmă; e un lucru complicat a face o astfel de dialog dens sunet efort, dar ambii actori-l scoate. Acest script-full un super-Sorkiny Aaron Sorkin de tipul de Maxime oportune și se transformă inteligente de expresie care nu apar la noi in viata reala. Rogen devine cea mai bună linie de tot spre sfârșitul anului, cel niveluri el la Locuri de munca in o sală aglomerat înainte de lansarea iMac 1998: “Puteți fi decente și talentat, în același timp. Nu e binar. “Cu frumusetea conștientă de sine și piercing înțelegere, este o noțiune care definește întregul film.

Energia lui Steve Jobs este implacabil și actorii toate mai mult decât a face față provocării de a nu numai a tine pasul cu marca Sorkin lui, șobolan-a-tat patter dar, de asemenea, ceea ce face să cânte. Dar, pentru că filmul are loc aproape în întregime în interior, non-stop de mers pe jos-și-vorbesc-back și înapoi prin holuri, sus și în jos scări și și în afară de uși-aproape joacă ca o parodie a stilului Sorkin lui, un fel de lucru am văzut atunci când “The West Wing” a fost la apogeu. Datorită direcție de obicei cinetică lui Boyle, “Steve Jobs” este cu siguranță niciodată plictisitoare. Este foarte rar nevoie de o respirație și este presărată cu high-tech jargon, dar niciodată nu se simte impotmolit. Coridoarele prind viață cu imagini. Momente din Crosscut trecut perfect și să informeze în prezent, de multe ori se suprapun cu un dialog. Și strălucirea de lumini și tunetul dur poate fi atât de atotcuprinzătoare, fac sa te simti ca ai fost acolo, prea: pe marginea prăpastiei viitorului.

Și asta e un fel de contradicție fascinant în sine: că un film despre un tip care a fost obsedat de sleekness și simplitate ar trebui să fie plin de verva si verbiaj. Acestea fiind spuse, dacă nu știi o mulțime despre Steve Jobs a intra în “Steve Jobs”, “Steve Jobs” nu este pe cale să iasă din drum pentru a vă ajuta. Dacă nu știți despre garaj din Los Altos, CA unde a început totul, sau prietenia de lungă durată și încurcat cu Wozniak, potențialul pentru a explora complexitatea personalității locuri de muncă “ar putea fi pierdute pe tine. După o pătrundere pe companion excelent ar fi recent documentar Alex Gibney lui, “Steve Jobs: Omul în mașină,” care acoperă o mare parte din același motiv, dar mai bine. (Va asteptam cu drag sa ignore 2013 filmul biografic “Jobs”, cu Ashton Kutcher, dacă nu ați făcut deja. Dar este destul de a spune că viața locuri de muncă “a inspirat trei caracteristici distincte în doar câțiva ani.)