PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Statele unite ale iubirii – United States of Love (2016) Film Online Subtitrat


Titlu original: Zjednoczone stany milosci
Regia: Tomasz Wasilewski
Actori: Marta Nieradkiewicz, Magdalena Cielecka, Julia Kijowska, Dorota Kolak
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Statele unite ale iubirii – United States of Love

Este începutul anilor 1990, iar Polonia este nou democratica. Dar, preocupările de zi cu zi a cetățenilor săi sunt la fel cum au fost vreodată. Iar acest film urmărește patru femei: Catolica Agata (Julia Kijowska), fascinat de preotul local. Dar prins într-o căsătorie cu un bărbat care o dezgustă; Directoarea Iza (Magdalena Cielecka). Având o, afacere obsesiv pe termen lung cu tatăl unui elev; De vârstă mijlocie profesor de Renata (Dorota Kolak), forțat să se retragă și a atras sexual de Marzina (Marta Nieradkiewicz), o frumusețe regină o singură dată, care face acum un aerobic de predare vie.

La fel ca în film tineri regizorul Tomasz Wasilewski a lui anterioare, “Skycrapers plutitor”, “Statele Unite ale Iubirii” este plin de nuditate. Spre deosebire de “Skyscraper plutitoare”, cu toate acestea, o mulțime de ea este nuditate nu într-adevăr doriți să vedeți: ridurile și flab abundă! O parte din ea este, de asemenea, în gust discutabil: privitorul ar putea întreba, de exemplu, dacă aparatul trebuie să zacă destul de atât de multe minute pe forma nud a unei femei tinere, imediat după ce ea a fost agresată sexual.

loading...

Ceea ce am nevoie pentru a fi filtrarea de culori stabilește cu siguranță tonul sumbru și încruntat, dar poate că era prea ușor o modalitate de a face acest lucru? Oricare ar fi, m-am bucurat în urma poveștile femeilor, previzibil ca uneori acestea sunt (când Iza ridică un bărbat tânăr într-o stație de autobuz chiar tu știi că se va dovedi a fi unul dintre elevii săi, iar femeia-cade-de-preot complot line este, probabil, la fel de veche ca și religie în sine).


Trailer Statele unite ale iubirii – United States of Love