Star Trek Un nou început – Star Trek The Future Begins (2009) film online subtitrat

Regia: J.J. Abrams
Actori: Zachary Quinto, Simon Pegg, Chris Pine, Leonard Nimoy, Bruce Greenwood, Winona Ryder
Anul: 2009
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 127 minute
IMDB: 8.0/10 din 275858 voturi

loading...

Star Trek Un nou început – Star Trek The Future Begins, ca un concept a călătorit mult dincolo de science-fiction și în apele sigure de space opera, dar asta nu mă uimească. Gena Roddenberry ani, atunci când poveștile ar putea juca cu întrebări de știință, idealuri sau filosofie, au fost înlocuite cu povești reduse la acțiune tare și pline de culoare. La fel ca atât de multe francize, este mai preocupat de repetarea o formulă de succes decât a merge cu îndrăzneală acolo unde nu “Star Trek” a trecut înainte.

Filmul Star Trek Un nou început – Star Trek The Future Begins 2009 a merge înapoi cu nerăbdare de unde “Star Trek” a început, folosind călătorie în timp pentru a explica o distributie de cea mai mare parte aceleași personaje, doar într-un punct mai mic în viața lor, navigatie Starship Enterprise. Ca o idee poveste, aceasta este un fel de strălucitoare și salvează pe invenție, pentru că tânărul Kirk, Spock, McCoy, Uhura, Scotty și canalul de odihnă sinele lor mai tarziu. Copilul este tatăl omului, sau Vulcan, și toate astea.

Nu mă înțelegeți greșit. Asta e amuzant. Și când se întoarce Leonard Nimoy ca varsta Spock, se confruntă cu o altă Spock (Zachary Quinto), ca un tanar, am fost un fel de incantati, deși, așa cum se obișnuiește în multe filme sci-fi, nimeni nu este la fel de uimit ca acestea ar trebui sa fie. Sfântul MOLY! Există călătorie în timp, iar acest lucru poate fi eu! E mai mult ca un dialog pic ambiguu este schimbat, și au plecat să lupte cu răul romulan Cpt. Nero (Eric Bana).

Timp de călătorie cum știm cu toții, Star Trek Un nou început – Star Trek The Future Begins este imposibil în sensul se întâmplă aici, dar multe lucruri sunt posibile în acest film. Oricine cu cea mai mică ideea a ceea ce o gaură neagră este, sau cum se comportă, veți găsi găurile negre din “Star Trek” hilar. Logica este, de asemenea, un pic încurcat atunci când Scotty poate fază oameni într-o altă navă în spațiul cosmic, dar trebuie să parasuta fizic să aterizeze pe o platformă în aer de la care romulanii sunt o gaura la centrul Pamantului. După ce au terenuri acolo, se lupta cu doi paznici romulane, folosind … pumnii și săbii? Platforma este suspendată de la Arthur C. Clark “lift spațiu”, dar în loc de fullerene, cablul este realizat din bucăți metalice dimensiunea de frigidere.

Dar mă opresc înainte să începeți. Menționez aceste detalii doar pentru a demonstra că filmul ridică yo-yo sa deget pentru a științei, în timp ce imbratiseaza ficțiunea. În afară de detalii din tinerii ale personajelor și reuniunea Spock, este alcătuită în mare parte din întâlniri între Enterprise și incomparabil mai mare și mult mai bine înarmați romulan nava din viitor. Este încurajator să afle că nici măcar explozii și incendii pot deteriora rapid o navă. De asemenea, că bărcile de salvare poate salva echipajul, în ciuda distanței vasta de bază acasă.

Asta ar fi din cauza vitezei warp, care pentru scopurile prezente constă de a privi printr-o fereastră de inutil la lumini strălucitoare zapping trecut. Această metodă de transport previne orice sentiment de mirare, la imensitatea spațiului cosmic și este un avantaj nu numai pentru navă, dar și pentru scenaristi, care pot împinge un buton și zap la scena următoare. Conceptul de a folosi viteza warp să scape din ghearele unei gauri negre pare ca o reciclare a antic dilema de rock și locul greu.

Dar există momente care afectează caractere. Star Trek Un nou început – Star Trek The Future Begins Young Spock este în mod deliberat batjocorit, în speranța că va fi, ca un Vulcan, trădează emoție. Deoarece Zachary Quinto l joacă ca un pic de un increzut auto-neprihănit, este satisfacator pentru a vedea-l să-și piardă. Are tineri Spock buna seama că se confruntă cu o durata de viata de oameni care încearcă să obține o creștere de la el? Nimoy, ca vârstă Spock, trebuie să fi beneficiat, pentru că el este personajul cel mai uman în film.

Chris Pine, Star Trek Un nou început – Star Trek The Future Begins, James Tiberius Kirk, apare pentru prima dată ca un rebel hot-Rodding care a găsit un Corvette din secolul al 23-lea și conduce o în Marele Canion. La câțiva ani după ce a pus pe suspensie de Academia și de contrabandă la bordul Enterprise prin Bones McCoy (Karl Urban), el devine căpitanul navei. Există momente când puntea de comandă pare ca aduce copilul la zi de școală, cu copilul așezat în scaunul lui tata.

Uhura (Zoe Saldana) pare să fi călătorit prin timp din anii 1960 pre-feministe, unde a găsit fustă mini ei și go-go cizme. Pare înțelept și blând și nepotrivit pentru costumul ei. Scotty (Simon Pegg) pare să fi început viața ca un personaj dintr-o sitcom Scoțiană. Nero Eric Bana a distruge planete întregi pe baza inteligenței defecte, dar personajul este jucat dreaptă și este eficient.