Star Trek Primul Contact – Star Trek First Contact (1996) film online subtitrat

Regia: Jonathan Frakes
Actori: Neal McDonough, Marina Sirtis, Alfre Woodard, Alice Krige, James Cromwell, Patrick Stewart
Anul: 1996
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 111 minute
IMDB: 7.6

loading...

“Star Trek Primul Contact – Star Trek First Contact” este unul dintre cele mai bune din cele opt “Star Trek” filme: siguranță cel mai bun din credite sale tehnice, precum și printre cele mai bune din ingeniozitatea complot sale. Mi-ar rangul lângă “Star Trek IV: a Voyage Home” (1986), cea în care soarta Pământului depindea de cântecul balenei cu cocoașă. De data aceasta, într-un scenariu care ar fi putut fi confuz, dar se mișcă cu încredere între diferite niveluri de poveste, echipajul de pe Enterprise urmează răul Borgs înapoi în timp la o zi înainte omenirea a făcut primul zbor la viteza warp.

Că zbor, în 2063, a fost monitorizată prin o rasă extraterestră, Vulcanienii, care a luat ca o dovadă că omul a dezvoltat până la punctul în cazul în care se merita pentru a satisface o altă rasă. Dar acum Borgs, începând din secolul al 24, doresc să călătorească înapoi printr-un vortex temporal (cum îmi place “Star Trek” jargonul!), Pentru a preveni zborul și rescrie istoria, de data aceasta cu Borgs popularea Pământului în loc de oameni.

Cea mai recentă ediție a nava este “Star Trek Primul Contact – Star Trek First Contact” (și există o mulțime de litere rămase în alfabet, Cpt. Picard observă amenințător). Se patrulare spațiu adânc atunci când învață Borgs sunt ataca Pământ. Întreprinderea este obligată să rămână acolo unde este – probabil, Picard (Patrick Stewart) constată cu amărăciune, pentru că el a fost un prizonier de Borgs în urmă cu șase ani, și “un om care a fost capturat și asimilat de Borg este un element instabil . “Aceste Borgs sunt o rasă interesantă. Ele sunt parte carne, parte de calculator, și ei “asimila” toate rasele care le cuceri în mintea lor colectivă, care organizează societatea lor ca un stup. Există chiar și o regină (Alice Krige), deși ea nu este gras și răsfățat ca o furnică sau termite, dar slabă, medie și un student de seductie. Una dintre subplots interesante filmului implică date (Brent Spiner), Android întreprinderii, care este capturat și conectat la o mașină de asimilarea Borg – care nu, pentru că nu se poate sparge apărarea lui digitale. Apoi Regina încearcă unor metode analogice tot ei.

Terenul Central are loc în Enterprise urmează o navă Borg înapoi în timp pe Pământ, care, de Trekkers sunt consternat să învețe, este acum populat de Borgs. Pentru a activa din nou istorie în jurul valorii de, ei au nevoie pentru a fi sigur primul zbor warp omului reușește. Pământul este în convalescență după primul război mondial III, și un inventator genial pe nume Cochrane (James Cromwell, fermierul înalt de la “Babe”) a adaptat o rachetă pentru acest zbor istoric.

El conduce o comună care pare a fi hippie parte, parte supravietuitor, și își petrece o mare parte din timpul său listarea rock ‘n’ roll și de băut, spre disperarea lui Lily asociat (Alfre Woodard). Aceste două nu cred povestea ciudată le primesc de la echipajul Starship, și la un moment dat Lily aproape cartofi Picard cu un pistol furat. (El: “! Setarea maximă Dacă ai fi concediat, m-ai fi vaporizat.” Ea: “. E prima mea armă cu raze”) Terenul se mișcă abil între pregătirile pentru lansarea Pământ, asimilarea de date a torturează pe navă Borg, și o luptă împotriva unui partid aterizare Borg pe Enterprise, care conduce Picard personal, conducătoare îndoielile exprimate de-al doilea la comanda, William Riker (Jonathan Frakes) și propria lor asimilate klingonian, Worf (Michael Dorn).

Unele dintre filmele “Star Trek Primul Contact – Star Trek First Contact” anterioare au fost sincer greoaie în departamentul de efecte speciale; primul din seria a ieșit în 1979 și se uită palid în comparație cu “Star Wars.” Dar acesta beneficiază de cele mai recente progrese din f / x măiestrie, începând cu alice de deschidere senzațional, care începe atât de adânc în interiorul globului ocular Picard, aceasta arata ca un spacescape pătat stele și apoi trăgând înapoi pentru a cuprinde o inimaginabil de mare Borg Starship. Am admirat de asemenea interioarele sondei Borg, și activitatea de machiaj deosebit crearea Borg Regina, care arată ca nici o noțiune de sexy-am auzit vreodată de, dar mă inspiră să păstreze o minte deschisă.

“Star Trek Primul Contact – Star Trek First Contact” filme nu sunt atât de mult despre acțiune și efecte ca acestea sunt pe cale de idei și dialog. M-am îndoit echipajul inițial Enterprise va retrage niciodată pentru că eu nu cred că ar putea opri vorbesc destul de mult. Aici povestea ne oferă încă un alt test interesant de diferențele dintre oameni, străini și inteligență artificială. Și paradoxurile călătoriei în timp sunt manipulate mai întunecos decât uneori în trecut. (Deși să-mi explice din nou cum Pamantul ar putea fi populat cu milioane de Borgs care urmează să dispară – sau nu au fost niciodată -. Dacă întreprinderea reușește nu este acolo un fel de drept de conservare a energiei, care necesită lor corpuri fizice să vină de la, sau să fie eliminate, undeva, într-un fel?) “STFC” a fost regizat de Frakes, care a facut parte din “ST Next Generation” prezinta de televiziune, și aici atinge mare de energie și claritate. În toate amestecare de termene și plotlines, întotdeauna am știut unde am fost. El devine de asemenea, unele umor genial din Cromwell, ca inventator care nu a vrut faima ci pur și simplu de ajuns bani pentru a merge pe la o “insula tropicala, cu o mulțime de femei goale.” Și nu există astfel de chimie intrigant între Picard și caracterul Woodard care Sper o modalitate este găsit să-i aducă la bord în film viitoare. Filme “Star Trek”, în trecut, au plecat din când în când în cazul în care nici un film a plecat, sau a vrut să meargă, înainte. Aceasta este una pe grinda dreapta.