Star Trek Nemesis (2002) film online subtitrat

Regia: Stuart Baird
Actori: Dina Meyer, Tom Hardy, Marina Sirtis, Ron Perlman, Alan Dale, Jonathan Frakes, Patrick Stewart
Anul: 2002
Gen: SF, Aventura, Actiune
Durata: 116 minute
IMDB: 6.4

loading...

Stau acolo în timpul “Star Trek Nemesis” al 10-lea film “Star Trek”, iar eu zâmbind ca un sport bun și încercarea de a obține cu dialogul cu privire la semnarea Ruritronic ISOTRONIC de pe planeta Kolarus III, sau cum iad au fost spunând, poate a fost “pozitronic” și, treptat, mi se pare că “Star Trek” este de peste pentru mine. M-am uitat la aceste povesti pentru o jumătate de viață, și, haideți să recunoaștem, sunt fără benzină.

S-ar putea să fi fost un moment în care puntea de comandă a navei spațiale Enterprise uitat interesanta si futurist, dar in aceste zile se pare ca un centru de comunicare pentru agenți de pază. Nave de rachete la viteze de lumină la jumătatea din univers, dar atunci când ajunge în bătălii efectul este aproximativ la fel ca la bordul unui bombardier al doilea război mondial. Razele de deces de temut grevă Enterprise, și ce se întâmplă? v Sparks zbura din tavan, iar echipajul se returnate în jurul valorii de la locurile lor, cum ar fi de pasageri pe nr 36 autobuz. De departe în viitor, acestea nu ar avea scântei, deoarece acestea nu ar fi energie electrică, pentru că într-o lume în care puteți materia fascicul – fascicul l, tine minte – de aici acolo, putere, evident, nu mai locuiește în peretele și trece prin fire.

Am, de asemenea, a avut cu scutul forță care protejează Enterprise. Puterea de pe acest lucru este întotdeauna merge în jos. În film după film după film am să stau prin secvențe în care căpitanul este succint informat că scutul față este de până la 60 la sută, sau scutul din spate este de până la 10 la sută, sau scutul lateral este scurgeri de energie, și căpitanul răspicat ordinele ca puterea să fie mutat de la spate pe laturile sau toate puse în față, sau orice altceva, și mă gândesc, viața este prea scurt pentru a sta prin 10 filme în care puterea este mutat în jurul valorii de pe aceste scuturi. Scuturile au pierdut puterea de zeci de ani acum, și aici este a doua generatie de Star Trek, și ei încă nu le-au stabilit. Poate că ar trebui să baterii noi.

Am încercat să se concentreze asupra actorilor. Patrick Stewart, Star Trek Nemesis, ca Cpt. Picard, este un actor minunat. Știu că am l-am văzut în altă parte. Este întotdeauna spune Stewart că puterea lui ca actor este capacitatea sa de a livra dialog rău cu convingere totală. Eu spun că este timpul să nu mai încurajeze el. Iată o idee: în loc de oferindu-i dialog rău, de ce nu-i dea un dialog bun, și să vedem ce se poate face cu asta? Aici este un om care a jucat Shakespeare.

Terenul de “Star Trek Nemesis” implică o pereche de fire, un implicând o clonă de date (Brent Spiner), care într-un fel pare redundant, și un alt implică ceea ce pare a fi un balon de încercare de pace de la Imperiul Romulan. În cursul filmului Senatului Romulan este sters de o pulbere albastră de moarte și planeta sora lui Remus etape o revoltă, sau ceva, împotriva fiind făcut pentru a lucra ca sclavi în mine. Cu siguranță sclavia nu este un sistem economic eficient într-o lume de hyperdrives, dar nu minte: Se pare că acțiunile Picard ceva neașteptat cu comandantul său rival, deși odată vă spun că puteți ghici fără îndoială ceea ce este, din moment ce filmul nu- T lucrezi din greu.

Există o scenă în filmul Star Trek Nemesis in care un nava berbeci altul. Ați crede că acest lucru le-ar distruge atât, și există o mulțime de scântei și toată lumea trebuie să dețină pe locurile lor, dar lumea “Star Trek” implică legi fizice care reflectă doar nevoile parcelei. Dacă o navă agatat altul și au fost atât de distruse și toată lumea a murit, iar filmul sa încheiat cu o mulțime de gunoi plutesc în jurul în spațiu, imaginați-vă fețele oamenilor din public.

Cred că este timpul pentru “Star Trek” a face un salt puternic înainte încă 1.000 de ani în viitor, într-o perioadă în care nave nu arata ca plimbari cu arcade 1970 de distracții, atunci când străinii nu arata ca oamenii cu fruntea amuzante, și atunci când e de mirare, uimire și de alfabetizare sunt permise înapoi în serie. Star Trek a fost un fel de teribil o dată, dar acum este o copie a unei copii a unei copii.