Star Trek 6 Taramul Nedescoperit – Star Trek 6 The Undiscovered Country (1991) film online subtitrat

Regia: Nicholas Meyer
Actori: DeForest Kelley, Leonard Nimoy, William Shatner, Nichelle Nichols, Christopher Plummer
Anul: 1991
Gen: Aventura, Actiune, SF
Durata: 113 minute
IMDB: 7.2/10 din 35239 voturi

loading...

La sfârșitul semnăturile lor sunt scrise mare pe ecran: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley și ceilalți care au fost joc echipajul navei spațiale Enterprise pentru ultimii 25 de ani. Implicația este că călătoria originală a “Star Trek 6 Taramul Nedescoperit – Star Trek 6 The Undiscovered Country” a ajuns la final – care personajele și jucătorii din prima serie de televiziune și cele șase filme “Star Trek 6 Taramul Nedescoperit – Star Trek 6 The Undiscovered Country” va merge acum în cazul în care nu “Star Trek”, actorul a mers înainte , în pensionare, și că, în cazul în care există un alt film “Star Trek”, se va juca, probabil, exprimate de TV “Star Trek” The Next Generation “.

Eu nu sunt atât de sigur, cu toate acestea. Acest al șaselea film “Star Trek 6 Taramul Nedescoperit – Star Trek 6 The Undiscovered Country” are atât de mult mai mult de viață și de interes decât tristă “Star Trek V: Ultima Frontiera”, care, probabil, se va ispiti Paramount în continuare o altă poveste pentru căpitanul Kirk și echipajul său (poate o călătorie de instruire pentru noi generație?). “Star Trek VI: Țara nedescoperită” începe, la fel ca atât de multe povești “Star Trek”, cu o poveste stabilit în viitor, dar paralel cu evoluțiile contemporane. În acest caz, ca Imperiul Klingonian incepe sa se autodistruga, după o explozie de tip Chernoble pe una dintre lunile sale, trimiterea evident este la dezintegrarea Imperiului Rus.

Ca Klingonienii da în judecată pentru pace, Enterprise este atribuit să iasă la marginile spațiul Federației și să negocieze cu ei. Căpitanul Kirk este amar reticent; el nu crede Klingonienii poate fi de încredere, niciodată. Dar Mr. Spock îl informează unei pretinse vechi proverb Vulcan: “. Numai Nixon pot merge la China”

Există o mulțime de linii, cum ar fi faptul că, în scenariul lui Nicholas Meyer și Denny Martin Flinn, și o mulțime de linii de Shakespeare, de asemenea, care furnizează nu numai subtitrare film, dar, de asemenea, multe referințe la “Hamlet” si in alta parte (“El este mai bine în original Klingonian, “una dintre cele mai snorts inamice.) La un moment dat doi dintre actorii de sprijin, distinsul Shakespearians David Warner si Christopher Plummer, par a fi de tranzacționare cotațiile familiare în loc de dialog, dar ciudat lucru este, este eficient ; în felul său pop-cultura, “Star Trek 6 Taramul Nedescoperit – Star Trek 6 The Undiscovered Country” a luat un fel de calitate epic-a lungul anilor, și astfel de referințe ajuta la stabilirea ideea că povestea într-adevăr nu ia loc într-un viitor care amintește de trecut.

Dacă dialogul este de la Shakespeare, intriga pare împrumutat mai mult de la o veche britanic casă de țară mister; unul sau mai multe membrii neloial ai echipajului focului Enterprise pe un crucișător klingonian stea și apoi portul se la bord pentru a ucide pe cei care au venit să ceară pentru pace. Prin complicații complot care ar fi făcut Agatha Christie mândru, indicii la identifica a ucigașilor depind de cizme sângeroase și bootprints, și imaginind care a fost în cazul în care, și când.

“Star Trek 6 Taramul Nedescoperit – Star Trek 6 The Undiscovered Country” a fost întotdeauna mai mult decât alegorie science-fiction. Există un fel de integritate, într-adevăr, în seturile deliberat low-tech; filmele au rămas întotdeauna fidel direcția de arta Klutzy de serialul de televiziune, precum și într-un post “2001” și “Star Wars”, vârsta podul de Enterprise încă arată ca și cum ar s-au făcut din vechi recuzită Captain video și un housewares 1950 arată.

Nu contează, pentru că filmele nu sunt într-adevăr bazat pe seturi, sau chiar mai mult pe acțiune; sunt pe cale de idei si relatii si aici vom vedea prieteniile vechi ale Enterprise testat, și auzi noi versiuni ale aceleasi glume vechi despre cum Vulcanienii nu înțeleg glumele. E distractiv, și liniștitoare.

De ce pe pământ (sau oriunde altundeva) ar vrea să se pensioneze Paramount acest echipaj, care este la fel de familiar și reconfortant ca prieteni vechi de familie, și care își face treaba cu harul efort de familiaritate lung? În Shakespeare, “țara nedescoperite” este moartea. Și în altă parte trhe Bard se referă la una care moare ca fiind ca un actor care se stinge la “studia o lungă tăcere.” Nu știu dacă va funcționa aici. Mă îndoiesc sincer că echipajul de pe Enterprise se poate opri vorbesc destul de mult să moară.