Star Trek 5 Ultima Frontieră – Star Trek 5 The Final Frontier (1989) film online subtitrat

Regia: William Shatner
Actori: DeForest Kelley, Leonard Nimoy, William Shatner, Nichelle Nichols, George Takei
Anul: 1989
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 107 minute
IMDB: 5.4

loading...

A fost un moment în “Star Trek 5 Ultima Frontieră – Star Trek 5 The Final Frontier ” – un singur, și una scurtă, dar un adevărat unul – atunci când am simțit promisiunea de venerație. Starship Enterprise, într-adevăr de gând în cazul în care a fost nici un om nu a plecat înainte, prin ireal Marea Bariera, care reprezintă sfârșitul universului finit. Ce s-ar minți dincolo? Ar fi un vid fără sfârșit, sau o gaură neagră, sau un fel de singularitate de spațiu și timp, care ar transforma Voyager pe dos și le depună într-un alt univers? Sau Bariera chiar dezvăluie, ca unul dintre personaje crede, locul în care a început viața? Locul numit cu numele de Eden și nenumărate alte cuvinte? Ca întreprindere apropiat Barieră, am găsit colectarea atenția mea. Filmul a fost lent și plictisitor până atunci, cu un, prim act cu totul neimportantă interminabil și un complot care părea să existe într-o singularitate spațiu-timp propriu. Dar acum, în cele din urmă, al cincilea film “Star Trek” părea să fie aminti ceea ce a fost cel mai bine despre lumea ficțională a “Star Trek 5 Ultima Frontieră – Star Trek 5 The Final Frontier “: acele momente când omul și ideile sale sunt contestate de posibilitățile nelimitate de creație.

Așa cum am spus, venerație meu a fost real. Acesta a fost de asemenea scurtă. Odată ce membrii echipajului Enterprise (și Vulcan care a fost dețin le ostatici) a aterizat pe lumea de dincolo de Bariera, posibilitățile de Dumnezeu sau Eden sau orice repede dezintegrat în o efecte speciale anticlimactic arată cu un dram de “Vrăjitorul din Oz” aruncat în pentru o bună măsură. Nu vreau să dau departe elemente importante în complot, dar după ce am văzut filmul Star Trek 5 Ultima Frontieră – Star Trek 5 The Final Frontier , întrebați-vă aceste întrebări: 1) Cum a fost cunoscut faptul că Voyager ar merge dincolo de Bariera; 2) care a fost motivația din spatele ceea ce au găsit acolo; 3) cum a fost cunoscut faptul că le-ar veni să stea la exact în punctul în care pilonii de piatra, urcând de pe Pământ; 4) Într-o versiune a unei întrebări de căpitanul Kirk, de ce ar fi orice entitate capabilă să organizarea unui astfel de spectacol trebuie proprie Starship.; și 5) este într-adevăr Marea Barieră de reale, sau pur și simplu o setare înșelătoare etapă pentru ceea ce a fost găsit în spatele ei? (Ceea ce am cu adevărat plâng, cred eu, este că “Star Trek V” se permite latitudine enorm în logica sub complot sale. În cazul în care bariera este reală, exact ceea ce suntem noi de a face cu privire la utilizarea pe care este pus ?) Înainte de a intra de a pune aceste întrebări, “Star Trek V” petrece mult din timpul său șerpuit prin unele dintre cele goofiest scenele din întreaga serie. Filmul se deschide cu luarea de ostatici trei pe o planetă pustie, care au fost capturați în scopul unic de a ispitire Cpt. Kirk și navă de a planeta, astfel că nava poate fi rechiziționat pentru călătoria prin bariera. Am explicat aceste detalii complot într-o singură propoziție. Filmul are scene interminabile, în care membrii cheie ai echipajului Enterprise trebuie să fie chemat înapoi la nava lor în mijlocul unei permisie. Și acest proces, la rândul său, necesită scene interminabile de Kirk, Spock si oase pe o excursie de camping în Yosemite, în care ei încearcă să cânte “Row, rând, rând barca ta” și aproape reuși în scufundarea întregului film. Dacă există o scenă sillier și mai scris neîndemânatic în întreaga saga “Star Trek”, decât aceasta, l-am pierdut.

După scenele de deschidere inutile, filmul Star Trek 5 Ultima Frontieră – Star Trek 5 The Final Frontier incepe sa se dezvolte un teren de felul, dar este atât de confuz și a explicat că inadecvat există momente când pur și simplu renunțăm și să aștepte pentru ce urmează. Acesta a fost în special cazul în timpul scenelor de închidere inexplicabile, în cazul în care oamenii și Klingonienii par să se alăture fețe după un discurs off-camera de un fost lider klingonian care a fost pus la pășune. Deoarece acest lider este identificată ca fiind prost tratat de Klingonienii în pensionarea sa, cum a recâștiga brusc autoritatea de a negocia un armistițiu? Si vrem cu adevarat pentru a vedea puternic Klingonienii redus la statutul de persoane la o petrecere cocktail? Una dintre mărcile de “Star Trek” saga a fost modul în care personajele justificative sunt păstrate în viață în subplots mici. În “Star Trek V,” Enterprise începe voiajul în timp ce magazinul suferă o serie de eșecuri mecanice, și care implică nenumărate scene scurte, în care Scotty, inginerul șef, iese din sub o bucată de echipament, brandishes cheie său și spune el va avea lucruri fixe într-o clipă. Două sau trei dintre aceste scene ar fi fost de ajuns.

Un alt iritare este modul în care ne vom întâlni aparent de caractere, inclusiv cei care jucat de David Warner, Laurence Luckinbill și Cynthia Gouw, care sunt introduse cu fanfare de dialog și apoi nu a dezvoltat sau dat nimic de a face. Întregul film pare aglomerat cu capetele libere, trecute cu vederea evoluția și uitat de caractere, și există frânturi mici de dialog în care unele dintre aceste personaje minore par a fi soldat pe la subplots lor originale ca și cum nu știu că au fost tăiate din film.

“Star Trek 5 Ultima Frontieră – Star Trek 5 The Final Frontier ” este destul de mult de un dezastru – un film care trădează toate semnele au intrat în producție, la un punct în care falsificarea script ar fi început în serios. Nu există nici o linie clară de la începutul filmului până la capăt, nu de mult pericol, nici caractere pentru a îngrijire într-adevăr despre, puțin suspans, personaje negative neinteresante sau de neînțeles, și o mare de a vorbi mici și fundături inutile. Dintre toate filmele “Star Trek”, acest lucru este cel mai rău.