Standoff (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Adam Alleca
Scenariu: Adam Alleca
Actori: Thomas Jane, Laurence Fishburne, Ella Ballentine
Anul: 2015
Gen: Thriller
IMDB: n/a

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Am interesat de acest film Standoff atunci când am știut că Laurence Fishburne va acționa ca un asasin nemilos, profesional. El a fost în urma o fetiță care-l fotografiat în timp ce el era ocupat în completarea o misiune de a asasina trei persoane. Fata caută ajutor de la Carter, un veteran cu probleme care se învinovățește pentru moartea tragică a băiețelul său. Soția lui la părăsit și acum locuiește singură într-o casă retrasă, doliu peste ceea ce sa întâmplat și încearcă să-l uit de consumul excesiv de alcool. Aceasta este casa în care întreaga dramă palpitant desfășoară.

În ciuda unor momente de fiorul pur și teatru, există lacune grave în poveste. Ca urmare abilitățile extraordinare din ambele personajele principale nu-l un film mare face. Îmi pare rău pentru Laurence Fishburne care am foarte mult admir pentru performantele sale grandioase în diferite filme Standoff, în special Matrix. Nu știu ce la forțat să ia parte la o astfel de film medie. Întreaga dramă este țesute cu fire foarte slabe, lipsite de explicații logice pentru unele puncte foarte importante, plus o direcție prost Adam Alleca.

loading...

După ce a fost rănit, Carter ia poziția sa într-un loc care este deschis pentru Sade. El nu încearcă să se ascundă în spatele ușii și face el însuși pe deplin expuse la pericol de ședința în afara dreptului cameră în care scop scări. Acesta-i un rață ședință, care este puțin probabil pentru un soldat veteran pentru a face face. Cele mai multe ori, el nu rămâne atent la pericolul ascuns jos. Acesta este un mare exemplu de direcție prost care o thriller nefiresc face.

Nu există un alt defect grav în script-ul Standoff. Sade are opțiunea de a arde casa pentru a cenușă și să aștepte afară, atât pentru Carter și Bird, care ar avea altă opțiune decât să se expună cauza foc in casa. În acest moment, Director / scriitor Adam Alleca ar fi trebuit să ne-a oferit o ratiune puternic pentru Sade nu ia acest traseu. Dar director vine cu o justificare foarte absurd. Carter ia filmul de la Bird, încheie ea într-o folie de plastic și solicită fetiță să-l ascundă în rezervorul de apă în baie. De asemenea, el sa Sade despre aceasta cu avertismentul că, dacă el încearcă să pună casa de pe foc, poliția va afla filmul Standoff deoarece apa va păstra în siguranță de la arderea. Ciudat acest truc de lucrări copilărești și face Sade arata ca un om prost, mai degrabă decât un asasin viclean. Cum de pe pământ un rezervor mic de apă în baie poate supraviețui un astfel de incendiu feroce? Bunul simț sfidează această justificare ciudat, care este unul dintre mai multe deficiențe în complot.

Performanța thomas Jane ca un doliu in filmul Standoff, om alcoolic este impresionant in timp ce Laurence Fishburne nu arata natural. Pentru a face l arate ca un adevarat exemplu de realizare a răului, director a forțat pe el acționează exagerat care intră uneori pe teritoriul artificialitate. Mi-ar da acest film 5.5 puncte pentru unele performanțe bune.