Stalingrad (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Drama, Razboi
Producator(i): Sergey Snezhkin, Ilya Tilkin
IMDB: 5.6
Regia: Fedor Bondarchuk
Actori: Yanina Studilina, Philippe Reinhardt, Thomas Kretschmann


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...


Sinopsis Stalingrad

Intriga lungmetrajului rusesc se bazează pe „o poveste de dragoste dramatică, pe fondul unei mari bătălii”. Acțiunea are loc în 1942, când trupele germane au ocupat malul fluviului Volga.

În 1942, trupele germane ajung pe malul râului Volga, dar eşuează în tentativa de trecere a acestuia. Trupele sovietice au fost nevoite să bată în retragere. Cu toate acestea, câţiva soldaţi rămân pe loc şi se ascund într-o casă, aproape de râu, ocupată de câţiva civili. Printre aceştia, Masha, o tânără fată a cărei casă este ocupată de germani. Stalingrad: Germanii lansează un atac asupra casei respective. Ofiţerul care a comandat atacul se îndrăgosteşte de Masha. În inima celei mai sângeroase bătălii din istoria umanităţii începe cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Oberstleutnant Henze ajunge să preia comanda de germani, precum și o copie de rezervă regimul lor. El mustră Mesha Kahn, atât pentru său, precum și eșecul său de a asigura atragerea de orasul de la ruși. Să nu fie mai prejos, Kahn promite să ia oraș, dar nu înainte de a decide Henze să îl curățate și arde o femeie și fiica ei în viață. Acest enrages rușii care încearcă să ambuscadă germani, omorând mai multe dar pierde mai multe propriilor oameni în acest proces.

Stalingrad: Germanii și rușii apoi se retragă în propriile adaposturi să aștepte pe ceilalți afară. Într-o după-amiază, Chvanov Katya ei învață cum să tren un pistol german pe el însuși la un robinet de apă și spălare speriat, îl împușcă accidental, care cauzeaza o răzbunare care rănește Chvanov, care nu regreta alegerea sa ca germanii nu sunt nimic mai mult decât animalele.