St. Vincent (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Theodore Melfi
IMDB: 7.3
Regia: Theodore Melfi
Actori: Melissa McCarthy, Naomi Watts, Bill Murray, Jaeden Lieberher

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer St. Vincent (2014)

Sinopsis St. Vincent (2014)

Teodor Melfi lui “Sf. Vincent “este sfidător-mulțime plăcut, complet cu personajele relativ superficiale și rezoluțiile simple, că o astfel de expresie des-peiorativ cuprinde de. Criticii de multe ori o modalitate de a reduce picioarele din film doar prin virtutea cum frumos se dots lui I și centrează t lui de, ca în cazul în a face un film care face apel la o demografică larg este în mod inerent prea ușor pentru a merita lauda. Desigur, acest lucru este un nonsens, și nu există un astfel de lucru, precum și-a făcut brânză. “Sf. Vincent “este o bucată de brânză foarte bine făcut, un film în care se poate simți manipulări sale și inima-string trăgând, dar ansamblul talentat face aceste puncte de discuție critice ușor de concediere. S-ar putea sta și alege-l afară, menționând că script-ul, probabil, nu funcționează fără o astfel de listă, talent pentru a impregna cu ceva care se simte destul de des reală. Dar s-ar putea, de asemenea, bucurați-vă doar brânza.

Bill Murray este un hard-de băut, greu de living, hard-noroc New Yorker. Locuiește singur, doarme cu o prostituată însărcinată (Naomi Watts), jocuri de noroc la distanță tot ce câștigă că nu se lasă în partea de jos a unui pahar. Contul său bancar este exagerata, starea lui de sănătate este lipsa și el nu are prieteni adevărați, care nu plătește. El e tipul vechi de a spune gluma la sfârșitul de un pic-distractie bar, dar nimeni nu vrei pe termen lung, viața ta.

Introduceți Oliver (Jaeden Lieberher), noul vecin Vincent, liniștită copilul, dulce de curând-a-fi-divorțat Maggie (Melissa McCarthy). Mama lui Oliver trebuie să lucreze timp de ore, în timp ce, de asemenea, se ocupă cu regimul de custodie în așteptare pentru fiul ei. Deci, Oliver are unde să meargă după școală. Maggie intra un acord cu Vincent, în care ea să-l plătească pentru a grijă tânărului. Desigur, acest lucru duce la excursii pentru a paria pe cai, după-amiaza târziu la bar, și întâlnește cu doamna mai sus de noapte. Și, desigur, Vincent ajută Oliver cresc un pic în timp ce Oliver ajută Vincent găsi unele bucurie în viață.