St. Vincent (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Theodore Melfi
IMDB: 7.3
Regia: Theodore Melfi
Actori: Melissa McCarthy, Naomi Watts, Bill Murray, Jaeden Lieberher


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis St. Vincent

loading...

Eroii centrali ai peliculei scrise și regizate de Theodore Melfi sunt un tânăr ai cărui părinți tocmai au divorțat și mentorul său improbabil, un hedonist, mizantrop și țâfnos veteran de război, a cărui locuință este chiar peste drum de cea a băiatului.

Teodor Melfi lui „Sf. Vincent „este sfidător-mulțime plăcut, complet cu personajele relativ superficiale și rezoluțiile simple, că o astfel de expresie des-peiorativ cuprinde de. Criticii de multe ori o modalitate de a reduce picioarele din film doar prin virtutea cum frumos se dots lui I și centrează t lui de, ca în cazul în a face un film care face apel la o demografică larg este în mod inerent prea ușor pentru a merita lauda. Desigur, acest lucru este un nonsens, și nu există un astfel de lucru, precum și-a făcut brânză.

St. Vincent 2014 este o bucată de brânză foarte bine făcut, un film St. Vincent film online subtitrat în care se poate simți manipulări sale și inima-string trăgând, dar ansamblul talentat face aceste puncte de discuție critice ușor de concediere. S-ar putea sta și alege-l afară, menționând că script-ul, probabil, nu funcționează fără o astfel de listă, talent pentru a impregna cu ceva care se simte destul de des reală. Dar s-ar putea, de asemenea, bucurați-vă doar brânza.

Bill Murray este un hard-de băut, greu de living, hard-noroc New Yorker. Locuiește singur, doarme cu o prostituată însărcinată (Naomi Watts), jocuri de noroc la distanță tot ce câștigă că nu se lasă în partea de jos a unui pahar. Contul său bancar este exagerata, starea lui de sănătate este lipsa și el nu are prieteni adevărați, care nu plătește.

loading...