Sr. Pig (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Diego Luna
Actori: Maya Rudolph, Danny Glover, Joel Murray
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 5.8


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Sr. Pig

Danny Glover a fost prea batran pentru asta, din 1987, a lui Lethal Weapon, dar vei fi bucuros să aud că e mai în vârstă decât oricând și nu prezintă semne de oprire în Diego Luna lui Mr. porc.

Dl de porc este un film rutier în primul rând, o excursie în jos banda de memorie și un meandru din inimă. Cu o stea îmbătrânire. Nu e chiar nimic concret despre dl de porc, nu are nimic special. Vrea să vorbească despre, cu excepția, poate latura mai realistă a tot mai vechi. Asta nu inseamna ca Luna este cel mai recent posac cu care se confruntă și deprimant, este un aspect cinstit la viață cu un om bătrân cu probleme. Acest lucru nu este un ultim efort la fixarea o viață întreagă de probleme, Luna este mai interesat să ajungă la un acord cu faptul unii oameni nu se schimbă niciodată. Si asta in parti egale de inima-rupere și înălțătoare.

E o secvență de timpuriu destul de intens în cazul în care Ambrozie vizitează un depozit de susținere a porcilor și este oripilat până la punctul de atac aproape de panica. Luna taie rapid între fața contorsionată Glover și screeching masele roz de porci. Este un punct evident dar filmul beneficiaza de a avea unele momente vizuale evidente pentru a ajuta la traducerea în cazul în care nelinistile Ambrozie provin. Este un film despre îmbătrânire și de a explora cele Luna utilizează mecanizarea industriei alimentare și, de asemenea, de familie.


Trailer Sr. Pig