Split (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jamie Buckner
Actori: MacLeod Andrews, Diandra Asbaty, David Ayres
An: 2016
Gen: Comedie, Romantice, Sport
IMDB: 6.3


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Split

Cum a atins 30 de ani, o femeie de succes cu o pasiune pentru bowling decide să se căsătorească cu bărbatul visurilor ei în doar o lună.


Trailer Split


Review Split

Split, are loc într-o lume ușor off. Totul este doar un pic off-fitness. Caracterele sunt ciudate, glume nu sunt destul de la fel de amuzant ca și ei, probabil. Ar trebui să fie, ceea ce face mult mai greu pentru publicul pentru a obține investit în poveste sau doar se distra. Terenul este pur rom-com: Cassie a citit un studiu care ajunge la concluzia că femeia medie se însoară între 26 și 30. Din moment ce Cassie este de aproape 30 de ani, ea trebuie să se căsătorească chiar acum.

Am insultat destul de multe eroine comedie romantica pentru a fi atât de prost, pentru gândindu-mă că studiile statistice sunt într-un fel de drept. Iar în cazul în care nu se căsătorească chiar acum, s-ar putea la fel de bine se sinucid. Dar eu nu cred că de fapt, Cassie este o prostie. Tatal lui Cassie, cel mai bun prieten al ei din întreaga lume, tocmai a murit, așa că într-adevăr ea doar orbit de pierdere si-o piesa recenta ei minte. Ea iubește bowling, sau ea a făcut dragoste de bowling, până când a murit tatăl ei. Iar acum ea iubește doar baieti care castron. Așa cum am spus acest lucru este o lume ușor off.

Cu toate că Lebowski Fest este un lucru real, și cu excepția cazului în care locuiți în Louisville, vei face un dublu-take. Cele mai tari două lucruri sunt filme și bowling, iar din The Big Lebowski este cel mai mare film de bowling a făcut vreodată. Filmul face dragoste celebrează ea. Este, de asemenea, o lume în care Cassie este un Podcaster popular pentru nici un motiv perceptibil.