Splinter (2008) Film Online Subtitrat

Regia: Toby Wilkins
Actori: Jill Wagner, Charles Baker, Rachel Kerbs, Shea Whigham, Paulo Costanzo
Anul: 2008
Gen: Groaza, SF, Thriller
Durata: 82 minute
IMDB: 6.1/10 din 16250 voturi

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

“Splinter” este un film care se bazează pe trei lucruri pentru a reuși: o premisă decentă, actori buni, și creativ direcție, inventiv. Ceea ce nu are, sau într-adevăr, au nevoie de un buget mare, actori de mare preț, sau CGI. “Splinter” este o caracteristică Creatură care ar fi putut fi făcute în anii ’80 sau ’90, și într-adevăr, un tip ca Sam Raimi din nou în pre “Spider-Man” zilele lui s-ar fi aruncat amicul lui Bruce Campbell în Dennis Farell rolul și completat echipajul cu familia și prietenii dornici de a “obține împreună și de a face un film de groază sau mor încercând”. Desigur, îmi imaginez un impuls real “Splinter” ar fi fost mai solide, sau cel puțin mai comercial minte, dar de dragul acestei revizuiri, să mergem cu ceea ce am avut de când este mult mai rece in filme online Splinter.

“Splinter” este un film despre paraziți-Spike ish, care pot infecta și să preia victima. Rezultatul infecției este moartea victimelor, care sunt apoi înlocuite cu versiuni grotesti, fără viață de sinele lor anterioare controlului de tepi. Ele sunt, într-un cuvânt, sonsofbitches urât. Si de moarte, de asemenea. Aceste suflete sărace sunt mereu în mișcare, despre flop, iar pe look-out pentru cel mai apropiat corp cald să se hrănească. Și ți-am spus că sunt aproape imposibil de ucis? Filmul nu iese din calea sa să ne spună unde provine parazit, dar o scurtă lovitură panning la un semn s-ar părea să indice faptul că schijele sunt produsul “experimental” foraj în zonă. Încă o dată, nevoia omenirii pentru aurul negru a amenințat că ne-doom. omenirea prost. De ce nu putem obține doar o pernă de aer sau de propria noastră jetpack personală și să fie făcut cu ea? Toate acestea dependența de petrol va fi pierzania nostru una din aceste zile. Și, dacă nu, nu-i așa, este încă enervant sa aud despre asta în orice alt film Splinter.

loading...

Filmul Splinter, stele Jill Wagner și Paulo Costanzo ca Polly și Seth, un cuplu de tineri căsătoriți din oraș, care a călătorit în Boondocks pentru un pic de camping luna de miere. Polly și Seth sunt astfel orășeanul că, deși căsătorit, ei nu au luat numele reciproc disponibil. Asta e doar modul în care acestea sunt progresive. Seth este o mare biologie si o zi va deveni un om de știință. Sau doctor. Am uitat care. Noi chiar nu știu ce face Polly pentru un trai, dar din hainele ei și capacitatea de a pune împreună un cort, presupunem că este mai campenesc a cuplului. Asta, și pentru că Seth arată ca fraiera tău oraș tipic cu prea mult creier și nu suficient de Brawn. De fapt, Seth este un astfel de tocilar stereotip, el nici măcar nu știe cum să se stabilească o pană de cauciuc și, pentru a primi acest lucru, nu poate conduce un băț. Oh, omule, Seth, te suge! E de mirare că un astfel de tocilar a aterizat un bunăciune aventuros cum ar fi Polly. Oh, logica de film, ce nu poți face?