Spitalul de nebuni – It’s Kind of a Funny Story (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Anna Boden, Ryan Fleck
Actori: Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Emma Roberts
Anul: 2010
Gen: Drama, Comedie, Romantice
Durata: 101 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Spitalul de nebuni – It’s Kind of a Funny Story

Un adolescent depresiv va începe o nouă viață după ce se va interna într-o clinică psihiatrică pentru adulți. Filmul este bazat pe romanul autobiografic al lui Ned Vizzini.

După ce se gândeşte să se sinucidă aruncându-se de pe Podul Brooklyn, adolescentul de 16 ani Craig Gilner (Keir Gilchrist) decide totuşi să meargă la un spital pentru a cere ajutor. Craig îi spune doctorului Mahmoud (Aasif Mandvi) că are nevoie de ajutor medical imediat. Aşa că Mahmoud îl internează pentru o săptămână la salonul de psihiatrie. Se pare că tânărul este foarte stresat la liceu şi se află mereu în umbra celui mai bun prieten al lui. Aaron (Thomas Mann), ce este considerat bun la toate. Dar şi de tatăl lui care-l bate la cap să facă mereu ceea ce trebuie.

La început, Craig nu este sigur că a luat cea mai bună decizie de-a se interna, în mare parte din cauză că prietenii şi colegii lui ar putea afla de acest lucru, în special Nia (Zoë Kravitz), fata pentru care are o pasiune însă este iubita lui Aaron. El este plasat în salonul de adulţi, alături de alţi câţiva adolescenţi, pentru că salonul destinat special lor se află în renovare. Craig îl cunoaşte apoi pe Bobby (Zach Galifianakis), un pacient adult care susţine că se află acolo în vacanţă şi îl ia sub aripa sa.


Trailer Spitalul de nebuni – It’s Kind of a Funny Story