Spirited Away (2001) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Călătoria lui Chihiro
Titlu original: Sen to Chihiro no kamikakushi
Regia: Hayao Miyazaki
Actori: Lauren Holly, Rumi Hiiragi, David Ogden Stiers, Tatsuya Gashûin, Susan Egan, Daveigh Chase
Anul: 2001
Gen: Familie, Aventura, Animatie
Durata: 125 minute
IMDB: 8.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

“Spirited Away” este cu siguranță una dintre cele mai bune dintre toate filme de animație, și are fundamentul în roca de bază tradițională a animație, care este cadru cu cadru desen. Miyazaki a început cariera în acel stil, dar el este un realist și a permis utilizarea calculatoarelor pentru unele dintre busywork. Dar el atrage personal de mii de cadre cu mâna. “Ne ia animație celule manual și digitiza-o în scopul de a îmbogăți aspectul vizual”, mi-a spus în 2002, “dar totul începe cu desenul mâna omului.”

Luați în considerare o scenă din “Spirited Away”, unde tineri eroinei sale stă pe un pod duce departe de dusuri magic în care o mare parte a filmului este setat. Acțiunea centrală și caracterele necesare furnizeze tot ceea ce este de fapt necesar, dar uitam de pe geamuri și balcoanele dusuri multe dintre ocupanții acesteia. Ar fi mai ușor să le sugereze ca prezențe vag în mișcare, dar Miyazaki are grijă să includă mai multe figuri care le recunoaștem. Toate acestea sunt în mișcare. Și nu este mișcarea repetată a mai mult de animație, în care singura idee este pur și simplu pentru a afișa o figură în mișcare. Este realist, schimbarea de mișcare, detaliate.

loading...

Cei mai mulți oameni vizionarea filmului Spirited Away va citiți pur și simplu acele zone ale ecranului ca “mișcare”. Dar, dacă se întâmplă să uite, lucrurile se întâmplă cu adevărat acolo. Asta e ceea ce vreau să spun prin generozitate și iubire. Mikayazi si colegii sai pasa suficient pentru a generos fel de multă energie pe mai semnificative parti ale cadrului. Observați cât de mult din dusuri te poate vedea. Ar fi fost rapid și mai ușor de a arăta doar un pod și o ușă. Dar Miyazaki dă baia comună său complexitatea lui de un loc real, care posedă atribute dacă este sau nu povestea imediată a le cere.

Povestea “Spirited Away” a fost populat cu creativitatea nelimitate. A orice film conținute în ce mai diferite tipuri de ființe care nu le-am văzut nicăieri până acum? imaginația Miyazaki nu se odihnește. Există o scenă în care eroina si însoțitorul ei scap de un tren in mijlocul o mlaștină. În pădure îndepărtată ei văd o lumină se apropie. Spirited Away se dovedește a fi un pol de lumină de modă veche, care este țopăit de-a lungul într-un picior. Se înclină să-i, se întoarce, și luminează calea pe calea pe care trebuie să le ia. Atunci când ajung la o cabana, acesta loial se atârnă deasupra porții. Cel viu polul luminoase nu este necesară. Acesta este un dar de la Miyazaki.

Povestea Spirited Away lui implică o fată de 10 ani pe nume Chihiro, care nu este una dintre acele automate mici vesele care populează multe filme Spirited Away de animație. Ea este descrisă de mulți critici ca fiind “ursuz.” Da, și nerăbdător și impetuos, așa cum ea este blocată pe bancheta din spate în timpul o unitate de timp la o casa părinților ei doresc să le examineze. tatăl ei își pierde calea într-o pădure întunecată, iar drumul pare să se încheie la intrarea într-un tunel. Cercetarea acesteia, le duce la un parc de distracții abandonat. Dar la apusul soarelui, unele dintre magazine par să redeschidă, mai ales un magazin de produse alimentare a căror arome abur în aerul rece. Părinții ei cad cu nerăbdare pe tejghea blocată cu alimente și umple gurile lor. Chihiro este încăpățânat și spune că nu este foame. Părinții ei mănâncă atât de mult se dubla sau tripla în dimensiune. Ei mănâncă ca porcii, iar acestea devin porci in Spirited Away. Acestea nu sunt părinții a animației americane, dar părinții care pot să facă lucruri care sperie un copil.

Parcul de distracții conduce la o baie plutitor gigantica, ale cărui turnuri și ferestre și margini și grămadă ornamentare la nesfârșit asupra lor. Un băiat prietenos ei avertizează să se întoarcă, dar ea este prea târziu, și la dusuri aruncă off de la mal. Chihiro asociații interior, și găsește o lume a varietate infinită. Ea nu poate găsi calea ei din nou. Băiatul spune toată lumea trebuie să aibă un loc de muncă, și o trimite la Kamaji, un om bărbos vechi, cu opt membre lungi, care conduce camera cazanului. El și o tânără recomanda-o să se aplice Yubaba, care deține la dusuri. Aceasta este o vrajitoare de temut vechi, care expiră pene de fum și un râs cackling.

Acesta este începutul unei aventuri extraordinare. Chihiro se va întâlni nu mai oameni la dusuri din Spirited Away. Ea va fi plasat sub o vraja de Yubaba, care fură numele ei și îi dă unul nou, senatorul Cu excepția cazului în ea poate obține numele ei vechi din nou, ea nu poate părăsi. Un spațiu confuz se deschide spre altul în baia comună, a cărei populație este o varietate nelimitată de bizare forme de viață. Există puține fuzzy, bile negre, cu două ochi, care fura pantofii Sen. Profilează semitransparente nicio față in Spirited Away, care poarta masti peste capace lor fantomatice. Trei capete extraordinare, fără organisme, care au hamei despre căutarea supărat, și seamănă cu caricaturi ale lui Karl Marx. Există o grămadă urât mirositoare de zgură de negru, o creatură râu al cărui corp a sopped până grămezi de poluare. Schimbarea formei, atât de comună în fantezie japoneză, are loc aici, iar băiatul care o ai incredere prima este revelat ca un dragon mare suplu cu colți feroce.

Sen face drum prin această lume in filme online Spirited Away, imprieteneste cu unii, evitate de catre altii, amenințate de Yubaba, învățarea ca ea se duce. Ea nu devine o “fată frumoasă”, dar trage ei și hotărârea de a câștiga afecțiunea noastră. Ea devine hotărâtă să-și recapete numele ei și să se întoarcă pe continent într-un tren de zi cu zi (care se execută o singură cale). Ea vrea să găsească părinții ei din nou.