Spioana – Spy (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Comedie, Crima
Scenariu: Paul Feig
IMDB Rating: 7,6
Regizor(i): Paul Feig
Actori: Melissa McCarthy, Rose Byrne, Jude Law, Jason Statham

loading...

Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, şi eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenţiei. Când partenerul ei Spioana, iese din reţea şi un alt agent de top este compromis, ea se oferă voluntară să lucreze sub acoperire ca să se infiltreze în lumea unui traficant de arme şi să prevenă o criză globală.
Ca o versiune furca de James Bond în “Spioana”, domnind împărăteasa Hollywood de ha-ha Melissa McCarthy are o licență nu doar de a ucide publicul cu râs, dar, de asemenea, să ne ucidă cu talentele ei de actrita. Și e un lucru bust-a-gut de frumusete pentru a viziona-i dea un spectacol de plumb în întregime satisfăcătoare, cu un arc dramatic complet. Doar observa cum ochii umezi dramatic în reacție la ei de top-notch co-stele într-un mod care ar face Bette Davis mândru. Asta e chiar daca buzele sunt scuipă un șir nimicitor de putdowns R-evaluat nepotrivite.
După rândul său nelegitim vara trecută ca sadsack jos-la-o-noroc în “Tammy” stânga chiar fani mai fervent “Mike & Molly”, îngrijorat de faptul că actrița a pierdut mojo ei guralivă (deși partea ei de sprijin la “St. Vincent “a furnizat unele consolare), este imbucurator pentru a vedea ei înapoi în brațele ei cel mai bun colaborator-director Paul Feig. Omul din spatele Breakout ei în “Bridesmaids” și asocierea ei blockbuster cu Sandra Bullock in “Heat”, de asemenea intensifică jocul. El nu doar trage de pe o rundă aleator de la-glume și glumele vedere “Austin Powers” stil. Feig oferă de asemenea un decent deschidere dacă spionaj complicate, teren complet cu secvențe de acțiune tensionate, o poftă de mâncare surprinzător și 007 inspirate credite-timp ghimpat cu un procent ridicat de glumele care reușesc de fapt in Spioana.