Spectre (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Sam Mendes
Scenariu: John Logan, Neal Purvis
Actori: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Dave Bautista, Rory Kinnear, Adriana Paz, Tenoch Huerta, Monica Bellucci
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Spectre

Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigație ce-i dezvăluie acțiunile unei organizații sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâți să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.

Filmul începe puternic, cu Bond hotărât și energic (cum ne-am obișnuit deja), cu o urmărire spectaculoasă. A unuia dintre membrii organizației SPECTRE, prin Ciudad de Mexico, exact în ziua în care mexicanii sărbătoresc “Ziua morților”. Prilej cu care regizorul nu a ezitat să ne arate și câteva cadre cu celebra sărbătoare. Ca mai apoi să ne prezinte o scenă de luptă între cei doi protagoniști, care se petrece într-un elicopter care între timp decolează. În urma schimbului de lovituri dintre cei aflați în elicopter, Bond se alege cu un inel, o “legitimație” a organizației să îi spunem așa.

Scena durează cam mult, dar este compensată de cadre largi, spectaculoase, filmate din exterior și interior. Care alternează la perfecție.

În continuare, filmul este destul de lung, sunt multe scene care zic eu meritau scurtate (ceva pe principiul: puțin dar cu folos); pe lângă asta, mă așteptam la mai multe cadre spectaculoase (nu efecte), la un scenariu mai inteligent care să facă spectatorul să gândească și la mai multă strategie și inteligență din partea agentului 007.


Trailer Spectre