Special ID (2013) Film Online Subtitrat

Titlu original: Te shu shen fen
Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Kam-Yuen Szeto
IMDB: 5.5
Regia: Clarence Fok Yiu-leung
Actori: Donnie Yen, Tian Jing, Andy On

loading...

În urma unui șir de epopei istorice de arte marțiale, Donnie Yen face întoarcerea sa în filme Special ID sub acoperire de acțiune contemporane cu aceasta poveste cu cifră octanică ridicată a unui polițist sub acoperire sfâșiat între datoria și loialitate care nu destul de hit-uri marca. Aproape de la cuvântul merge, Special ID – Investigator sub acoperire sa dovedit a fi un proiect de furtunos. Dupa succesul incredibil de Ip Man și Ip Man 2, susținută de către place de gărzi de corp și asasini și The Lost Bladesman, Donnie Yen a fost savurand cele din urmă superstar care a amenințat să-l scape intreaga cariera. În ciuda a vedea off opoziția Denis a, Anthony Wong și Tony Leung a deveni întruparea pe ecran definitivă a Wing Chun maestru, Yen dorea să se întoarcă la tehnicile moderne de luptă pe care el a showcased la efect incredibil în colaborările sale anterioare cu Wilson Yip, SPL și Flashpoint ca si in Special ID.

Nu mai devreme a Special ID – Investigator sub acoperire început de fotografiere cu toate acestea, cu regizorul acțiune veteran Clarence Fok (Naked Killer, The Iceman Cometh) la cârma și o ressurgent Vincent Zhao aruncat ca personajul negativ, probleme crescute capul. Zhao a devenit rapid nemulțumit de modificări la script-ul care a redus vizibil dimensiunea și importanța rolului său. Aceste plângeri curând scăpat de sub control într-un baraj de indicare cu degetul și numele de asteptare din lagărele Zhao și yeni din Special ID, care rezultă în Zhao ieșirea din proiect, care urmează să fie înlocuit de Andy On. Chiar dacă fotografiere înfășurat bine de un an în urmă, a fost o călătorie lent pe ecran. Dar ID Special a ajuns acum și nimeni nu poate nega că are unele scene remarcabile de Donnie Yen agitare rahat până în mijlocul unei bande de gangsteri continent, dar atunci când el nu se arunca greutatea lui – sau adversari – în jurul valorii de, trebuie să se admită filmul este o mizerie.

Pentru cei cărora le pasă de astfel de lucruri, teren de identitate speciale vede Detective Chen Zilong (Yen) sub acoperire în societățile triada din Hong Kong. Acoperit în tatuaje, jocuri de noroc, lanț-fumat, sportive o creștere sănătoasă a părului facial și chiar de mentorat propria gasca de infractori minori, Chen este măsura plecat este face șeful său, Zhang (Ronald Cheng) mai mult decât un pic îngrijorat. Dar când vechiul gangster prieten Chen lui Sunny (Andy On) reapare în partea continentală și ucide un lider bande rivale, atât polițiștii și șeful triada lui Chen Xiong (Collin Chou)-l trimită de Nord să-l găsești. În Nanhai City, Chen este atribuit un nou partener, sub forma bine proporționat de spunky, nu-prostii polițist Fang Jing (Jing Tian), care privește Chen ca o rușine pentru profesia. Cu toate acestea, lipsa ei de Smarts stradă le pune pe picior de mai și destul de repede învață câteva lecții importante de viață una de alta și să dezvolte o camaraderie profesionist sănătos.