Spânzurătoarea – The Gallows (2015) film online subtitrat

Regia: Travis Cluff, Chris Lofing
Scenariu: Travis Cluff, Chris Lofing
Actori: Cassidy Gifford, Reese Mishler, Pfeifer Brown, Ryan Shoos
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.6

loading...

Pentru unul scurt, stralucitoare momentul în prima parte a acestui an, împătimiții de film de groază care au obosit de remake-uri inutile, nebunie găsit-imagini și indiferent ce „Ouija” nonsens urma să fie avut motive să creadă că genul a fost la timp dura trăgând în sine din RUT sale datorită sosirea acestor clasice instant precum „Babadook”, „A Girl Plimbari Home Alone la noapte” și „rezultă”. Din păcate, această perioadă de grație de scurtă nu a durat și lucruri revenit la normal prin intermediul deprimant place de „Lazăr Efectul”, „fără prieteni” și sinistru „Poltergeist” relansarea. Și totuși, chiar și cei clunkers arata capodopere moderne, în comparație cu „Spânzurătoarea,” o fuziune ridicol de „Paranormal Activity” și „Glee”, care este atât de incredibil de prost că este aproape, dar niciodată destul de, înfricoșător de a privi.

În urmă cu douăzeci de ani, o mica Nebraska liceu a fost zguduit de o tragedie atunci când un accident în timpul executării „Spânzurătoarea” Aparent jocul pe care școlile mai puțin pus pe când nu își pot permite drepturile de „The Crucible” -resulted în agățat pe scena de actor plumb Charlie Grimille. Din motive care nu sunt explicate în mod adecvat, școala a ales pentru a comemora această aniversare tragică de restaging jocul, eventual cu coregrafia originală. Problema de data aceasta în jurul valorii de este faptul că, din motive care nu sunt explicate în mod adecvat (o frază mă voi opri, folosind în acest moment ca nu cumva să ajung aplicarea foarte mult), Spânzurătoarea, rolul principal a fost completat de Reese Houser (Reese Mishler), o Jock top care pare să fi fost atras în partea cauza pasiune secretă pe literal regina dramei școlii, Pfeifer Ross (Pfeifer Brown). Din păcate, el este un actor teribil, abia știe replicile și cu doar o zi până la deschiderea noapte, se pare că spectacolul este condus pentru dezastru.

Pentru a salva de la Reese jenă și să-l stick la cele tocilari iubitoare de teatru mare de timp, in Spânzurătoarea, Ryan (Ryan Shoos), cel mai bun prieten lui profund iritant, lovește pe o idee-foarte simplu de manevrat doi dintre ei vor strecura în școală în acea noapte și gunoi set, provocând astfel spectacolul să fie abandonat pentru totdeauna. Împreună cu majoreta Cassidy (Cassidy Gifford, fiica lui Kathie Lee), două strecoare, dar sunt întrerupte în vandalism lor de către Pfeifer. Câteva clipe mai târziu, resturile lor a fost reparat misterios și atunci când încearcă să plece, patru găsi toate ușile încuiate in filmul Spânzurătoarea. În timp ce încerca să dau o cale de ieșire din școală, se constată că ceva este acolo cu ei trantite usi, se deplasează cu privire la umbră și încearcă să le ridice pe unul câte unul. A spiritului de Charlie Grimille întors să bântuie pe cei care ar îndrăzni reproducă înlocuind piesa care la costat viața sau există o persoană reală spectatori cale pentru a vă asigura că spectacolul nu merge mai departe?