Southbound (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Fantezie, Groaza, Thriller
Scenariu: Roxanne Benjamin, Matt Bettinelli-Olpin
IMDB: 6.0
Regizor(i): Roxanne Benjamin, David Bruckner
Actori: Chad Villella, Matt Bettinelli-Olpin, Kristina Pesic

Trage de drum deschis este puternic și tantalizes cu posibilitatea nespusa de aventură și experiență, dar nu toate drumurile duc la destinațiile lor sunt destinate. O astfel este autostrada spre iad că mai mulți călători se găsesc pe în noua antologie de groază, Southbound.

Doi bărbați cu fețe insangerati trage într-o stație de cale de la distanță, în sud-vestul Americii. Ceva este în mintea lor, dar mai presante, este ceva pe coada lor. fantomelor scheletale i-au urmărit prin deșert și de evacuare nu este în mod clar o opțiune.

loading...

Segmentul de deschidere din Southbound – care se întoarce, de asemenea, pentru a închide filmul – este de colectiv cunoscut sub numele de Radio Silence, care a emis anterior un segment scurt în primul V / H / S. În acest film povestea lor – bit bântuit casa pe care a terminat filmul Southbound – a fost punctul culminant clar datorită unei energii maniacale și un ecran incredibil creativ de trucuri vizuale. Ele nu ating destul de aceleași înălțimi de aici, dar ei încă gestiona o poveste distractiv de răzbunare completă, cu un design foarte cool creatură și o mână de momente ciudate care amintesc de The Strangers.

Trei femei tinere din Southbound, toți membrii unei trupe aflate încă în doliu peste moartea aparentă a patra lor membru, sunt pe drum îndreaptă spre un concert atunci când van își pierde un pneu. Ei acceptă oferta pentru o plimbare de la un cuplu prea frumos și în curând se găsesc în peste capul lor, atunci când amabilitatea acestor străini special dezvăluie nebunia de dedesubt.

Roxanne Benjamin, a cărui anterioară de groază antologia experiență include producerea tuturor / / filmele de trei V H S, este în cele din urmă în control creativ pe deplin ca director al acestui segment, și ea dedică o mare cantitate de timp de a cunoaște fetele înainte de lucrurile devin murdar. Asta e de ajutor ca ea face mai ușor să rădăcină pentru ei de-a lungul drum, ceva care lipsește din primul segment. Principalul narativ merge într-o direcție foarte evidentă, dar încă mai găsește mulțumită de implicare în mare parte la performanta Fabianne Therese lui.