PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Son of God (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Biografie, Drama, Fantezie
Producator(i): Richard Bedser, Christopher Spencer
IMDB: 5.5
Regia: Christopher Spencer
Actori: Diogo Morgado, Amber Rose Revah, Sebastian Knapp

Son of God este Povestea vieţii lui Iisus, de la naşterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele şi predicile sale, ce au dus la crucificare şi la înviere.

loading...

Burnett si Downey au ales în schimb pentru a ajunge la grupuri religioase pentru proiectii, bazându-se pe o campanie de iarbă-rădăcini de conștientizare pentru a lua cuvântul. Nu a fost, de asemenea, un efort concertat pentru a ajunge la grupurile de evrei, în speranța de a evita acuzațiile de antisemitism lui Mel Gibson “Patimile lui Hristos” cu care se confruntă. Evreii la putere încă nu se desprind mare în “Son of God”.

Ei par mărunte, fricos și mici-minded. “Son of God” este în mod explicit pentru publicul creștine (L-am văzut cu un grup biserică, care a aplaudat cu putere ca creditele începe să se rostogolească), deschiderea cu o voce de vis de la apostolul Ioan ne spune cum a fost întotdeauna Dumnezeu acolo, așa cum am vezi imagini de luptă dinozauri, Arca lui Noe crashing prin valuri, și un “Blue Lagoon” bucatica stil de Adam și Eva în grădină. E greu mână și melodramatic, deschis sentimental, și extrem de serios. “Son of God” s-serios Ness nu este neapărat o grevă împotriva sa; a fost făcută de oameni serioși care doresc pentru a răspândi cuvântul. Dar este un proiect greu de înghițit, dacă nu sunteți în starea de spirit pentru o predică.

Spre deosebire de filmul lui Gibson, care sa concentrat asupra lui Isus “de arestare, tortura, și moarte,” Fiul lui Dumnezeu “, ne duce prin Isus viața de la începuturile sale umile în hambar, la adunarea de urmașii săi, marșul său la Ierusalim, și tot de minunile a efectuat de-a lungul drum. Este un Greatest Hits montaj. Uita-te la Isus multiplica pâinilor și a peștilor și merge pe apa si ridica Lazăr din morți. Când Isus (jucat de actorul portugheză Diogo Morgado), se apropie prima pescarul Peter (Darwin Shaw), de încărcare de până barca lui în Marea Moartă, calm Galileii, Isus zâmbește cu bună știință la Petru ca el are un secret. Petru spune el nu există nici un pește acolo, și Isus, smirking, trece mîinile prin apă și Presto! Net Petru este umplut cu pește. Minunile lui Isus se desprinde ca trucuri de partid în întreaga film, cu mulțimea uitam respirație “Oooh!” așa cum se întâmplă ceva incredibil.

Urmașii săi multiplica, la fel și criticii săi. El amenință cei de la putere, nu numai preoți evrei (condus de Caiafa, jucat de Adrian Schiller), dar romanii ocupă Ierusalim.