Something in the Woods (2015) Film Online Subtitrat


Regia: David Ford, Tony Gibson
Actori: David Ford, Angela Harger, Kayden Grisham
An: 2015
Gen: Familie, Thriller
IMDB: 5.3


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Trailer Something in the Woods


Review Something in the Woods

Hollywood-ul a alerga afară de conținutul original, este că sau studiourile de producție sunt obosit de a lua riscuri pe oameni fără nume. Așa că vom obține un conținut mediocru, sau mai rău … o repornire la un clasic pe care ar trebui să fie lăsat suficient de bine singuri …. Serios avem nevoie să refacem poltergeist? … Nu cred.

Rare aceste zile sunt filme cu inima, cu pasiune și mai ales conținutul original. Care este pe cale să se schimbe. Recent m-am întâlnit cu directorii ceva în Woods, așa cum au lăsat să avem o scurtă incursiune la filmul lor. Eu pot rezuma într-un singur cuvânt … WOW!

Un amestec de rapoarte din viața reală, o mare poveste spune, arunca într-o acțiune și suspans și tu totul rola într-un film de familie este prietenos …… ABSOLUT EPIC!

Terenul este inspirat de povestea adevărată cunoscut sub numele de Cowmans de Copalis Beach, despre o reperare Bigfoot în orașul Copalis Beach, Washington, în anii 1960.

Creatura a fost numit “Cowmans”, pentru că băiatul care a venit prima dată peste acest Sasquatch l-au descris ca fiind “păros și imputita la fel ca vacile,” așa cum a fost prins într-un gard de sârmă ghimpată.

Povestea familiei Hartman și relația lor cu o creatura legendara când începe în jurul casei lor vin fermă adânc în pădure la sfârșitul anilor 1960. Filmul urmărește aparițiile înfricoșătoare și suprarealiste de la ferma care conduce o familie departe de casa lor.

Aceste evenimente nu au fost explicate și sunt încă vorbit despre de localnici și în jurul focului de tabără. După aceste lucruri ciudate și înfricoșătoare se întâmplă la ferma familiei mici, John Hartman, există doar un singur lucru de făcut,.