Some Velvet Morning (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Neil LaBute
Actori: Stanley Tucci, Alice Eve
An: 2013
Gen: Drama
IMDB: 5.8
Durata: 84 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer Some Velvet Morning (2013)

Sinopsis Some Velvet Morning (2013)

Fred poposește la ușa fostei sale iubite, Velvet, o femeie frumoasă și mult mai tânără, căreia îi spune că și-a părăsit soția pentru ea. Însă Velvet nu se arată entuziasmată de subita lui apariție după 4 ani de la încheierea relației, astfel că Fred va încerca să reaprindă flacăra pasiunii.

Review Some Velvet Morning (2013)

Noi putem spune acest lucru: Reprezintă o revenire la fel de scris și de film cu care Neil LaBute a făcut numele său. Asta-i o veste bună pentru fanii muncii sale anterioare, cum ar fi “In Company of Men” și “Forma lucrurilor”, și vești proaste pentru cei cărora le plac filmele lor pline de speranță și de răscumpărare. Acea incursiune în mediocritate cu “Lakeview Terrace”, și pur și simplu cu excentricitate remake-ul lui “The Wicker Man” pare să fi fost o blip în retrospectivă.

LaBute este din nou să fie sinele negru cu inima încă o dată. “Unele Dimineața de catifea” nu se bazează pe una dintre producțiile sale de scenă, deoarece unele dintre filmele sale cele mai cunoscute au fost, ci mai degrabă se simte ca o piesă de teatru pe film. Acesta dispune de doi actori într-un decor-un decorate cu gust, New York-a face brownstone nimic, dar vorbesc închis în timp real, pe parcursul a 82 minute. Și flirtezi. Și ciorovăială. Și în cele din urmă obtinerea fizic unul cu celălalt.

Într-un astfel de scenariu, turnarea și chimia actorii sunt cruciale, iar Stanley Tucci și Alice Eve mai mult decât se ridice la provocare formidabilă. Ele joacă frumos de pe unul pe altul, chiar (sau, poate, mai ales atunci când) ei aruncându sentimente urâte înainte și înapoi.

LaBute ne lulls cu un șut de stabilire în timpul titlurilor de deschidere: un aspect ușor deasupra capului neclare la Eve lenevind pe o canapea într-o rochie rosu aprins, ascult muzica la casti ei. Reveria ei (și a noastră) vine la un final brusc odată cu sosirea unui vizitator neașteptat la ușa ei: Fred îmbrăcat expensively Tucci, un avocat care a apărut neanunțat cu ce obiecte ar putea îndesat în valize sale.